Dla mnie żałosne jest to ze osoby nie mające jakiego kolwiek pojęcia na temat kibicowania sie tutaj wypowiadają.
Ktoś tam wyżej pokzał filmik z banda 4 debili i co z tego? wg. nich chcesz klasyfikowac kibicow? rownie dobrze ja moge wyjsc na ulice znalezc po 4 idiotow z kazdej subkultury i wg. tego ich klasyfikowac i co z tego? jezeli na ich miejsce znajdzie sie 4 zajebistych kolesi z takiej samej sub-kultury.
Myslicie ze przysłowiowi Chuligani to same bezmózgie debile? jesteście w bledzie nawet nie wiecie ilu takich ludzi sie obraca w waszym otoczeniu pracy/dzielnicy whatev.
Prawdziwy Chuligan nie bedzie sie z tym obnosil ze "on sie bije i wogole to wypierdalaj bo ci wyjebie bo ja jestem koxem"
Sa ta zazwyczaj(nie zawszE) ale wiekszosci przypadkow ludzie ktorzy sie w ten sposob wyżywaja tj. nie bija sie na stadionach tylko na ustawkach w umowionych miejscach, zazwyczaj trenuja sporty walki dbaja o cialo nie pija i w ten sposob rozladowuja agresje zeby nie atakowac przypadkowych ludzi na ulicach to tak jak z wami sadystami niektorych z was jara jak ktos odcina glowe kotowi i jest fajnie zajebiscie i wogole, na ulicy byli byscie uwazani za normalnych ludzi jezeli byscie sie tym chwalili na lewo i prawo? nie sądze.
Oczywiscie zdarzaja sie przypadki bezmozgich debili ktorzy ida na mecz wychleja pol litra lapia kij i zaczyna sie kto to on nie jest i ze zaraz kazdemu morde rozwali ale to sie zdarza wszedzie w spoleczenstwie ,gdzie nie pojdziesz zawsze sie znajdzie jakis debil.
Na stadionach nie ma tez klasyfikacji na lepszych gorszych łysoli czy długowłosych liczy sie oddanie i milosc dla klubu i nikt ci nie karze sie za niego napierdzielac wystarczy ze poprostu okazujesz to ze klub sie dla ciebie liczy a nie idziesz powpierdalac slonecznik i pogadac z kolegami,odrazu kazdy bedzie inaczej patrzyl i szanowal.
Napisalem troche bez ladu i skladu ale jest 1 w nocy a ja spałem tylko 4 godziny, pozdrawiam wszystkich