18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pablohasan 2022-01-13, 9:51 4
pytolsky napisał/a:

Unia Tarnów (ci ze sprzętem) vs. Tarnovia Tarnów, akcja z 01.01
ponoć ci drudzy pierwsi zaczęli atakować tych pierwszych ze sprzętem, więc teraz w Tarnowie niezły rozpierdziel

To kurwa debile. Z jednej mieściny a sie napierdalają kijami i młotkami. A w poniedziałek się spotkaja w robocie na magazynie czy innej budowie.
Zgłoś
Kurde26 2022-01-13, 9:53
Czemu nie pozwala się na ustawki? Ja bym ich zamknął na narodowym i niech robią co chcą. Jak już zostanie 10 najsilniejszych wpuścić jednego z Berylem i dwoma magazynkami. Potem trochę piachu, dużo worków i nowa murawa. Koniec
Zgłoś
19_91 2022-01-13, 10:15 2
Odpady i gówno , nie ludzie.
Zgłoś
el_kadafi 2022-01-13, 10:22 1
Wy pierdolicie o kijach a mnie najbardziej rozjebało że żaden głąb nie sprawdził czy furtka jest otwarta
Zgłoś
htp 2022-01-13, 10:23
baronturbina napisał/a:

Pseudo kibice to masa bez wartości na równi z cyganami. Bez szkoły i mózgu. Policja powinna olać ustawki w lasach dać im się zajebac. Choć oni zwykle do pierwszej krwi „walczą”. Tak to analizując, to jest to rodzaj, pedalstwa bo po akcji, pół nadzy we krwi się przytulają i buziaki w czółko dają.

A nie pomyślałeś, że to katolicy i patrioci, przeciwnicy rożnych LGBT?
Zgłoś
Masorz 2022-01-13, 10:36
Jeżeli typ na przeciwko tez ma palke to czemu oni mieli iść bez ?
Zgłoś
Adrian92 2022-01-13, 10:36
baronturbina napisał/a:

Pseudo kibice to masa bez wartości na równi z cyganami. Bez szkoły i mózgu. Policja powinna olać ustawki w lasach dać im się zajebac. Choć oni zwykle do pierwszej krwi „walczą”. Tak to analizując, to jest to rodzaj, pedalstwa bo po akcji, pół nadzy we krwi się przytulają i buziaki w czółko dają.

Zdziwiłbyś się jacy ludzie na ustawki jeżdżą. To już nie te czasy co kiedyś gdzie do lasu mógł jechac byle znajduch co przypierdoli ścieżkę i będzie machał łapami jak tryglodyta. Obecnie ustawek jest już mniej ale jeżdzą na Nie nawet ludzie co mają wyższe wykształcenie, nie musisz mi wierzyć ale tak jest. Teraz wszyscy trenują, jest moda na MMA, zapasy i inne, dla Nich ustawka to forma treningu i ja osobiście nie widze w tym niczego złego, jadą na neutralne odosobnione miejsce, nikogo nie krzwdzą, biją sie tylko Ci co chcą.
Zgłoś
xxbartxx32 2022-01-13, 10:42
Zgłoś
uFo125 2022-01-13, 10:49
Nie można w czasie meczu postawić klatki na stadionie wpuścić ich tam i czekać z się sami pozabijają fajne widowisko by było
Zgłoś
Kastrolog 2022-01-13, 11:00
Na ustawkę z bronią - czyli bali się tak bardzo przeciwnika że na gołe łapy by w ogóle nie przyszyli, prawdziwi wygrani to ci co spierdalali bo przyszli bez broni - taka moja amatorska opinia.
Zgłoś
lolaxxdd 2022-01-13, 12:03
takie tępę fiuty omg żal klubu że ma takich fanów
Zgłoś
baronturbina 2022-01-13, 13:59 3
Adrian92 napisał/a:

Zdziwiłbyś się jacy ludzie na ustawki jeżdżą. To już nie te czasy co kiedyś gdzie do lasu mógł jechac byle znajduch co przypierdoli ścieżkę i będzie machał łapami jak tryglodyta. Obecnie ustawek jest już mniej ale jeżdzą na Nie nawet ludzie co mają wyższe wykształcenie, nie musisz mi wierzyć ale tak jest. Teraz wszyscy trenują, jest moda na MMA, zapasy i inne, dla Nich ustawka to forma treningu i ja osobiście nie widze w tym niczego złego, jadą na neutralne odosobnione miejsce, nikogo nie krzwdzą, biją sie tylko Ci co chcą.

Reasumując: normalni lidzie za klub piłkarski się nie okładają po ryjach. Jaranie sie piłka jest pedalskie wiec pseudokibicowanie również a nawet bardziej.
Zgłoś
SirMajkel 2022-01-13, 14:00
XXI wiek a kibole dalej w sredniowieczu.
Zgłoś
torbap 2022-01-13, 14:07 1
baronturbina napisał/a:

Dokladnie. Wyjales mi to z ust. Niby wielka gangsterka, a jak juz ich Policja wylapie to wszyscy sami siebie sprzedaja na zeznaniach. Zwykle cioty bez mozgu i honoru. W USA czy Meksyku z zemsty juz dano by ich pozabijali.
Zgłoś
Adrian92 2022-01-13, 15:57
baronturbina napisał/a:

Reasumując: normalni lidzie za klub piłkarski się nie okładają po ryjach. Jaranie sie piłka jest pedalskie wiec pseudokibicowanie również a nawet bardziej.

Reasumując "normalność" to pojęcie względne. Dla Ciebie oni są nienormalni, a dla Nich tacy jak Ty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem