Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Unia Tarnów (ci ze sprzętem) vs. Tarnovia Tarnów, akcja z 01.01
ponoć ci drudzy pierwsi zaczęli atakować tych pierwszych ze sprzętem, więc teraz w Tarnowie niezły rozpierdziel
To kurwa debile. Z jednej mieściny a sie napierdalają kijami i młotkami. A w poniedziałek się spotkaja w robocie na magazynie czy innej budowie.
Pseudo kibice to masa bez wartości na równi z cyganami. Bez szkoły i mózgu. Policja powinna olać ustawki w lasach dać im się zajebac. Choć oni zwykle do pierwszej krwi „walczą”. Tak to analizując, to jest to rodzaj, pedalstwa bo po akcji, pół nadzy we krwi się przytulają i buziaki w czółko dają.
A nie pomyślałeś, że to katolicy i patrioci, przeciwnicy rożnych LGBT?
Pseudo kibice to masa bez wartości na równi z cyganami. Bez szkoły i mózgu. Policja powinna olać ustawki w lasach dać im się zajebac. Choć oni zwykle do pierwszej krwi „walczą”. Tak to analizując, to jest to rodzaj, pedalstwa bo po akcji, pół nadzy we krwi się przytulają i buziaki w czółko dają.
Zdziwiłbyś się jacy ludzie na ustawki jeżdżą. To już nie te czasy co kiedyś gdzie do lasu mógł jechac byle znajduch co przypierdoli ścieżkę i będzie machał łapami jak tryglodyta. Obecnie ustawek jest już mniej ale jeżdzą na Nie nawet ludzie co mają wyższe wykształcenie, nie musisz mi wierzyć ale tak jest. Teraz wszyscy trenują, jest moda na MMA, zapasy i inne, dla Nich ustawka to forma treningu i ja osobiście nie widze w tym niczego złego, jadą na neutralne odosobnione miejsce, nikogo nie krzwdzą, biją sie tylko Ci co chcą.
Zdziwiłbyś się jacy ludzie na ustawki jeżdżą. To już nie te czasy co kiedyś gdzie do lasu mógł jechac byle znajduch co przypierdoli ścieżkę i będzie machał łapami jak tryglodyta. Obecnie ustawek jest już mniej ale jeżdzą na Nie nawet ludzie co mają wyższe wykształcenie, nie musisz mi wierzyć ale tak jest. Teraz wszyscy trenują, jest moda na MMA, zapasy i inne, dla Nich ustawka to forma treningu i ja osobiście nie widze w tym niczego złego, jadą na neutralne odosobnione miejsce, nikogo nie krzwdzą, biją sie tylko Ci co chcą.
Reasumując: normalni lidzie za klub piłkarski się nie okładają po ryjach. Jaranie sie piłka jest pedalskie wiec pseudokibicowanie również a nawet bardziej.
Dokladnie. Wyjales mi to z ust. Niby wielka gangsterka, a jak juz ich Policja wylapie to wszyscy sami siebie sprzedaja na zeznaniach. Zwykle cioty bez mozgu i honoru. W USA czy Meksyku z zemsty juz dano by ich pozabijali.
Reasumując: normalni lidzie za klub piłkarski się nie okładają po ryjach. Jaranie sie piłka jest pedalskie wiec pseudokibicowanie również a nawet bardziej.
Reasumując "normalność" to pojęcie względne. Dla Ciebie oni są nienormalni, a dla Nich tacy jak Ty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów