Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przynajmniej walczył kurw do końca, a ci co piszą w stylu " eee co o nas pomyślą, przez takich jak on mamy taką opinie w całej europie " powinni zadźgać się, czym najprędzej, albo myśleć co się napiszę.
BTW. Jak ja lubię wyjeżdżać zza granicę, i tak mówić coś im po Polsku ( po uprzednim upewnieniu się że to nie polak, tylko cudzoziemiec ) , to " słodkie " że nic nie rozumieją, można na nich kurwić ile się chce no oni też .
Ale jesteś kurwa odważny...
I dobrze mowi, plastikowe karty sa po to, aby placic na calym swiecie a jeszcze na dodatek tutaj Unia... takze nie wiem co ona ma za problem. szkoda ze mnie tam nie bylo, bym poprosil zaraz o menedzera - albo ja bym zaplacil swoja deutsche karte i bym sie z nim dogadal.
Edit: Co do kart kredytowych, to faktycznie, wielu przyjmuje juz i penny w wiekszosci niby tez - moze akurat byl gdziesz nawsi gdzie po prostu im to nieportzebne.
Pomimo to, kasierka/kasierki mogli inaczej zareagowac i udzielic rady gdzie jest bankomat i niech pojdzie po kase i pozniej zaplaci i juz.
Fakt fakten, sa ludzie tu normalni itd. ale czasami sie trafia pojeby - jak na tym filmie widac. jak mnie juz to wkurwilo jak ta turecka jape darla...
Koleś chce zapłacić kartą, ale z niewiadomych przyczyn nie chcą mi przyjąć, ba nawet pani kasjerka nie chce wsiąść łaskawie karty i przejechać nią przez terminal (widoczny na filmiku, więc kurwa nie mówcie że nie można płacić w tym sklepie kartą), podejrzewam ,że mają jakieś wewnętrzne swoje ustalenia, że polskich kart nie obsługują. Ale co kurwa go to obchodzi???Więc się nie dziwię że wkurwiony jest!
wsiąść
JA PIERDOLE
PS. większość co pisze tutaj o pierdoleniu niemców itd. nigdy nie miała z nimi styczności i zna ich tylko z internetów, więc chuj wam w kakała, elo XD
w biedronce też chcesz płacic kartą? nie przyjmują kart to kurwa nie przyjmują, wyciągasz banknoty i płacisz. zwykły burak i prostakall up co wy kurwa piszecie?!
Człowiek zrobił zakupy bo głodny, a te niemieckie kurwy nie chcą przyjąć od niego karty, chociaż dawał im do wyboru aż chyba 3...
Jestem z niego Dumny że nie da się ruchać przez jebanych dojczów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów