Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
czarnykun 2016-08-30, 0:35 15
Powiem tak, odkąd jeżdże, jeszcze nigdy nie zdarzyło mi sie źle obstawić czy jakims autem prowadzi kobieta. Do najczęstszych przypadków należy wleczenie się jak pizda, najlepiej na lewym pasie jeśli jest taka możliwość.

Kocham Was dziewczynki, jesteście lepsze w wielu innych sprawach (np. W robieniu gały ) . Wiadomo, że istnieją wyjątki, ale do prowadzenia pojazdów się po prostu nie nadajecie. Cała ta wasza podzielność uwagi ;o ktorej tak biadolicie, że to jej nie mamy; wyparowuje Wam ze łbów po przekroczeniu progu drzwi pojazdu.
Zgłoś
pepinio71 2016-08-30, 3:22
Nie straszcie! dzisiaj zamówiłem dla swojej baby nowego golfika ,może nie demon szybkości bo 1.6 tdi dsg
ale zabić może
Zgłoś
wizytka 2016-08-30, 7:50 2
@jedrzej152 bo lepiej się za kimś pięć minut toczyć i psioczyć, że korki na mieście ale mieć niezwykle emocjonujący materiał do wrzuceni na YT
Zgłoś
qhash 2016-08-30, 9:38
99% bab nie powinno mieć prawa jazdy
Zgłoś
Tizmo 2016-08-30, 10:07
Oglądam i zastanawiam się ilu mężczyzn oglądając ten filmik powie " o kur** moje nr rejestracyjne i moja fura"
:
Zgłoś
Brzydkii 2016-08-30, 10:51 7
W mojej karierze motoryzacyjnej spotkałem wiele kobiet. Śmiało można je podzielić na dwa rodzaje:
- pizdy, które wloką się 40 km/h, nie patrzą w lusterka i jeszcze mają wieczny problem. Ponadto mylą gaz z hamulcem (to jest dramat, jak mówi moja kobieta...). Ten gatunek stanowi wg. mnie około 75-80% kobiet za kółkiem.
- kierowca rajdowy czyli kobieta, która w dupie ma ograniczenia prędkości, robi szybkie i sprawne manewry bez wymuszeń pierwszeństwa, wyzywa innych użytkowników od chamów, chujów i innych pedałów gdy źle wykonają manewr albo się po prostu wloką. Ten gatunek to jest powiedzmy 25-20% wg. mnie i moich znajomych. Zdecydowanie rzadko spotykany. Skąd taki podział? Porównałem jazdę 20 koleżanek (mało reprezentatywna grupa...) i tylko 4 jeździły bardzo dobrze, zupełnie tak jak gatunek kierowcy rajdowego. Na szczęście do tej 4 zalicza sie też moja kobieta.

Aczkolwiek należy poruszyć jeszcze jedną kwestie. Żadna z kobiet nie umie parkować, nie ważne jaki jej samochód damy...
Zgłoś
e................0 2016-08-30, 17:07
Ja tam dziennie robie 120km (pewnie zaraz się okaże, że średnia grupowa to milion) i jakoś większość spotykanych pizd i kretynów to osobniki męskie. Pewnie kobiety, jak widzą w lusterkach wasze ryje, postanawiają od razu się zabić i przy okazji was.
Zgłoś
SKINHEAD 2016-08-30, 18:15
Jebana suka, paprykarz pierdolony szczeciński z drugiego filmu.... zajebałbym jej w dupe az by jej bachor wylecial przez przednią szybę..
Zgłoś
klinsman111 2016-08-30, 20:14
Ja tam nie klnę i nie denerwuję się jak widzę, jak ktoś przede mną(szczególnie kobieta) ma pewne kłopoty. Nawet jeśli wymusi, to poczekam, obserwuję z uśmiechem na twarzy co taki delikwent wyprawia. Każdy się kiedyś uczył, a Ci rajdowcy w BMW dziś się śmieją z kobiet na skrzyżowaniach, a jutro zawiną się na drzewie. Tak więc trochę więcej wyrozumiałości ... no chyba że chodzi o tych parkujących, jeśli ktoś zajmuje 2 miejsca parkingowe, to wtedy się rzeczywiście wkur%wi@m
Zgłoś
moskito200 2016-09-18, 10:18
Jestem kobietą i przyznaję, że czasami zdarzą mi się jakieś wpadki, ale prawo jazdy nie wygrałam w Laysach. Zdarza się to wszystkim, płci silnej również, ale jak kur*a patrzę na to, to tylko pod ścianę i rozstrzelać . Większość cywilizowanych ludzi jak popełni błąd to przeprosi a te tępe cipy nie zrobią nic- bo przecież ja fantastycznie prowadzę.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem