Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miałem kiedyś kolizję i przyjebałem w służbowe auto ITD i gość mi powiedział, że nie chce dzwonić po policję ale musi bo takie mają wymogi aby notka policji była dla ubezpieczalni. No trudno się mówi, mandat się dostaje i tyle a nie jakieś szopki odpierdala.
Tak samo jak kiedyś mi jakiś frajer w korku zderzak zarysował (niewiele bo ok 3cm ryska) i niby chciał bez policji ani ubezpieczycieli i aby się dogadać to mówię mu, że spoko. 450zł za lakierowanie elementu i jak chce to niech da hajs i się rozjeżdżamy. "za drogo"... no to dzwonimy. dostał 500zł mandatu i pewnie stracił 5-10% zniżki a na policję czekaliśmy ponad 2h i potem na miejscu jeszcze godzinka.
m.trojmiasto.pl/tv/Naprzykrzajacy-sie-Czerwony-Korsarz-w-Gdansku-4642.html
on jest masochistą
Nie! On jest dziennikarzem, agentem ubezpieczeniowym, specjalistą od tworzyw sztucznych, a do tego idiotą...
To z kolei oznacza, ze wezwanie policji dla takiego czegos, wowczas gdy jest to niewymagane przez prawo, jest czystym, aktywnym ruchem aby uprzykrzyc komus zycie. Bardzo frajerski ruch.
Nie wspominajac o tym, ze to jego gowno na kolkach, od momentu wyjechania z salonu jest i tak warte tyle co ogorek kiszony w moczu menela. Wiec ta ryska nie znaczy nic.
Sam jezdze Audi A6, wartym tyle co mieszkania waszych starych, i jakbym sie przejmowal takim drasnieciem to bym sobie odcial kutasa razem z jajami i powiesil na scianie. Kazda wizyta w supermarkecie wiaze sie z czyms podobnym lub gorszym.
Mialem kiedys podobna sytuacje, na dwupasmowej przetarlem sie z samochodem obok. Na poczatku myslalem ze to glownie moja wina, i zaoferowalem gosciowi wycieczke do warsztatu i pokrycie kosztow. Stwierdzil, ze on woli nie i zadzwonimy po policje, stalem 2 godziny z tym cwelem i czekalem, w miedzyczasie pogadalem ze znajomym i stwierdzilem, ze w sumie ni chuja, bardziej byla jego wina (nie bylo juz miejsca na bycie szlachetnym, jego pas sie konczyl, moj nie). Policja przyjechala, powiedzialem, ze nie mozemy uzgodnic winy, sprawa trafila do sadu, cwel musial mi z ubezpieczenia wybulic 4 tysiace (2 razy tyle co jego gowno bylo warte).
Ma szczescie ze bylem wtedy glupszy, bo teraz bym zwrocil uwage na bol karku i plecow.
Wiec nie, Janusz Januszem, ale jednak filmik udowadnia, ze nie da sie nie przesiaknac frajerstwem jak sie za dlugo spedzi za nasza zachodnia granica.
Ale ten specjalista tego nie zauważa najwyraźniej.
Kurwa, wy jebane barany, wezwanie policji wiaze sie z punktami karnymi i mandatem, wy pierdolone zjeby.
To z kolei oznacza, ze wezwanie policji dla takiego czegos, wowczas gdy jest to niewymagane przez prawo, jest czystym, aktywnym ruchem aby uprzykrzyc komus zycie. Bardzo frajerski ruch.
Nie wspominajac o tym, ze to jego gowno na kolkach, od momentu wyjechania z salonu jest i tak warte tyle co ogorek kiszony w moczu menela. Wiec ta ryska nie znaczy nic.
Sam jezdze Audi A6, wartym tyle co mieszkania waszych starych, i jakbym sie przejmowal takim drasnieciem to bym sobie odcial kutasa razem z jajami i powiesil na scianie. Kazda wizyta w supermarkecie wiaze sie z czyms podobnym lub gorszym.
Mialem kiedys podobna sytuacje, na dwupasmowej przetarlem sie z samochodem obok. Na poczatku myslalem ze to glownie moja wina, i zaoferowalem gosciowi wycieczke do warsztatu i pokrycie kosztow. Stwierdzil, ze on woli nie i zadzwonimy po policje, stalem 2 godziny z tym cwelem i czekalem, w miedzyczasie pogadalem ze znajomym i stwierdzilem, ze w sumie ni chuja, bardziej byla jego wina (nie bylo juz miejsca na bycie szlachetnym, jego pas sie konczyl, moj nie). Policja przyjechala, powiedzialem, ze nie mozemy uzgodnic winy, sprawa trafila do sadu, cwel musial mi z ubezpieczenia wybulic 4 tysiace (2 razy tyle co jego gowno bylo warte).
Ma szczescie ze bylem wtedy glupszy, bo teraz bym zwrocil uwage na bol karku i plecow.
Wiec nie, Janusz Januszem, ale jednak filmik udowadnia, ze nie da sie nie przesiaknac frajerstwem jak sie za dlugo spedzi za nasza zachodnia granica.
O kurwa, niezły z Ciebie ancymon, raz piszesz że po co wzywać psy, lepiej się dogadać, po co się przejmować ryskami... by po chwili przytoczyć swoją sytuacje w której żałujesz że nie ściemniałeś że po przetarciu nie boli cie kark i plecy żeby udupić kogoś innego i zyskać pieniądze na wale.
Jesteś typowym przedstawicielem polskiej jebanej cebuli. Dzięki takim jak ty ten piękny kraj jest w takiej dupie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów