Zajebisty filmik o WP! Enjoy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przez ten jebany komentarz na 500 stron nie chce mi sie wracac i dac piwa a chu...
@wojtas2112
Suche numery przy porównaniu armii polskiej i rosyjskiej. Tak naprawdę nic nie wnoszące bo porównanie pomija powierzchnie państw i ilość ludności. Zresztą porównanie zupełnie bezsensowne bo broń balistyczna załatwia każdego przeciwnika który takowej nie posiada.
Nakopiowałeś, wyszły z tego bzdury a pewnie czekasz na pierdyliard piwek, co?
A co do samego filmiku.
Mam nadzieję, że dubstep okaże się kiedyś rakotwórczy i jego wielbiciele wyzdychają od tego syfu. A nazywanie go muzyką to jak zabieranie się z widelcem do gówna. No ale co kto lubi, prawda?
Suche numery przy porównaniu armii polskiej i rosyjskiej. Tak naprawdę nic nie wnoszące bo porównanie pomija powierzchnie państw i ilość ludności. Zresztą porównanie zupełnie bezsensowne bo broń balistyczna załatwia każdego przeciwnika który takowej nie posiada.
Nakopiowałeś, wyszły z tego bzdury a pewnie czekasz na pierdyliard piwek, co?
A co do samego filmiku.
Mam nadzieję, że dubstep okaże się kiedyś rakotwórczy i jego wielbiciele wyzdychają od tego syfu. A nazywanie go muzyką to jak zabieranie się z widelcem do gówna. No ale co kto lubi, prawda?
wojtas2112 napisał/a:
Stan na styczeń 2013:
do tego komenta dopisz jeszcze mój hełm z 1966r. i kbk AKMS z 1978r.
Wojsko Polskie - Czas Profesjonalistów!
Obecne Wojsko Polskie to bieda i nędza, ale to nie jest wina wojska tylko krótkowzrocznego społeczeństwa i polityków. Usprawiedliwiając się "innymi czasami" i sojusznikami. Tylko, że zanim (jeśli w ogóle) sojusznicy zareagują to trzeba się jakiś czas utrzymać do ich mobilizacji i przybycia.
dr_dex napisał/a:
To jest prawdziwy film o Wojsku Polskim
Kto mi przypomni jaki był oryginał tego ?!
up to jest kapitan bomba zemsta faraona nie nie dziekuj
muzyka spoko, dodaje klimatu, ale nie czekaj... nie ma metalliki więc nie ma piwa...
@Radziejny nie wiem czy tak wolno, ale proszę link do oryginału watch?v=8Tx3PWhjVaI
Wojsko polskie to pięć sprawnych okrętów na Oksywiu i kilkadziesiąt tysięcy nieudaczników w całym kraju, którym nie wyszło w życiu, to poszli do wojska "pracować" i stali się "zawodowymi szeregowymi".
Bo lepiej przecież budować autostrady i "walczyć" z kibicami niż budować kraj od podstaw. Nigdy w historii silne państwo nie miało słabej armii. A silna gospodarka to kolos na glinianych nogach.
Jedyne co mamy dobrego to lotnictwo
Nasza marynarka to by przegrała z somalijskimi piratami
Nasza marynarka to by przegrała z somalijskimi piratami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów