18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Felu 2013-07-03, 0:02
Teken jakie narażanie życia przecież wezwali pogotowie. Podaj źródło bo ja nie znalazłem dalszej części.
Zgłoś
elda1987 2013-07-03, 0:26 5
nawet jeżeli koleś na serio jest cukrzykiem, to chyba nigdy nie miał aż takiego problemu z cukrem, o którym on mówi. A gdybym była sędzia, to jeszcze bym mu dopierolila dodatkowo za narażanie życia innych uczestników ruchu, bo przy objawach, jakie pan zapodaje, to się nie powinno do auta wsiadać. Głupi chuj z tłustym karkiem.
Zgłoś
Wigen2323 2013-07-03, 0:33
No to nawet jeśli ma tą cukrzycę a liczę na to, że nie ma bo widać, że dobry z niego aktor to tak czy owak za kierownicę się nie wsiada.
Zgłoś
chujdupa 2013-07-03, 0:41 1
Cukrzyk by się tak nie zachowywał, przecież mógłby stracić przytomność w każdej chwili i zabić się, no bo jak ktoś zapierdala 170 to nic mu nie pomoże przy zderzeniu.
Zgłoś
Heilotes 2013-07-03, 0:48 5
Objawy ktore on podaje sa charakterystyczny dla HIPOGLIKEMII a nie dla zbyt duzego poziomu cukru to po 1. a po 2 to cukrzycy potrafia miec cukry rzedu 200, 300 i nawet nie sa tego swiadomi wiec sorry ale koles nie wie co mowi.
Poza tym w tej sytuacji powinien przyjac jakakolwiek insuline krotkodzialajaca a nie zadnego mixa skoro sie tak zle czuje.

Jeste eksperte
Zgłoś
Leet 2013-07-03, 0:54
ledwo żyje ale zapierdalać 170 jeszcze da rady...
Zgłoś
kapral 2013-07-03, 1:15
wielcy kozacy z was, bo zdrowi

a co do prędkości to sam zapierdalam 170 i więcej na ekspresówkach a i tak mnie często wyprzedzają, co innego trupy jakies astry stare co tiry hamują bo się sprzęgło ślizga..

Ograniczenie jest do 140, o 10 na godz można przekroczyć wiec realnie jest 150 dozwolone. To tak jak by jechał 80 na 50.. (nie mam tu na myśli energii kinetycznej jaką ma samochód tylko, ceteris paribus prędkość), więc wielkie wykroczenie.. taa..
Zgłoś
ladykaren 2013-07-03, 1:28
@Leet
stary suchar mi się przypomniał.

Policjant zatrzymuje kierowce ale ze wydaje się nietrzeźwy prosi o wyjście z samochodu celem wykonania "jaskółki". Facet otwiera drzwi i jak długi wypieprza sie na asfalt, próbuje wstać ale mu sie nie bardzo udaje.
-Panie! jest pan tak pijany, że nawet nie może chodzić! - mówi oburzony policjant
-Dlatego, panie władzo, jadę samochodem..
Zgłoś
Avans 2013-07-03, 3:29
ej jak sobie cukrzyce wmysle to bede rente dostawal?
Zgłoś
panchamityle 2013-07-03, 3:37
A ja trzymam jego stronę, robi w chuja tych, którzy każdego w chuja robią Jebana drogówka, zawsze tam gdzie można zapierdalać, a pod szkołamia, przedszkolami itp. to ich nie ma.
Zgłoś
Mantuanuliupu 2013-07-03, 5:00 2
Zacznijmy od tego, że jak się jest cukrzykiem, to się insulinę wozi przy dupie.
Zgłoś
tuchajbej33 2013-07-03, 7:30 1
Kapral: a wy nie rodzina jakaś ?? też masz za mały cukier ?
Polska - 120 - drogi ekspresowe dwujezdniowe
Zgłoś
1chimaru 2013-07-03, 9:15 1
teken napisał/a:

Ciąg dalszy - facet ma lewe papiery na cukrzyka, dostaje insulinę, wygrywa sprawę w sądzie, policjanci skazani za narażenie życia i zdrowia. To jest Polska.

Nawet jak na Polskę, to mało realne xD

Koleś odmówił zadzwonienia po karetkę, sam się narażał...
Zgłoś
B0ro 2013-07-03, 9:23
Avans napisał/a:

ej jak sobie cukrzyce wmysle to bede rente dostawal?

Nie, nie bedziesz, chyba ze jestes gimbusem albo studentem, to wtedy cos co sie zwie renta socjalna dostaniesz, a i tak czasowa, potem maja cie w dupie choc przy zachorowaniu na to i bedac pelnoletnim nie wiem czy cos by ci dali w ogole
chujdupa napisał/a:

Cukrzyk by się tak nie zachowywał, przecież mógłby stracić przytomność w każdej chwili i zabić się, no bo jak ktoś zapierdala 170 to nic mu nie pomoże przy zderzeniu.

Cukrzyk to jak jedzie w trase to ma ze soba cos slodkiego, wiem jestem ekspertem [od 21 lat mam te gowno i sie nie zapowiada by se poszlo ] I jak dobrze Heilotes pisze, tu nie ma po co mixow, tu wystarczyla karetka i krotkodzialajaca, i tak w szpitalach niejednokrotnie nim zaczna cie ustawiac na tej ktora masz brac podaja inna, wiec to nie problem. No ale idiotow nie sieja, sami sie rodza...
Zgłoś
Krak 2013-07-03, 11:42
Cwaniak kuśwa, nie widzi, źle się czuje czyli nie może prowadzić. Do radiowozu grubasa, zawieźć po insulinę i zatrzymać prawo jazdy. Reszta do załatwienia w sądzie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem