📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ej kto rzucił film z tamtej z sobotniej imprezy w mojej wichurze ? PIWKO !
Wy się śmiejecie, a połowa z Was na dyskotece podpierałaby ściany.
PS. Jestem ciekaw kto z Was potrafi zatańczyć podstawowy taniec 'na trzy' z jakimiś małymi dodatkami (piruecik etc. etc.)
PS. Jestem ciekaw kto z Was potrafi zatańczyć podstawowy taniec 'na trzy' z jakimiś małymi dodatkami (piruecik etc. etc.)
Ehh wtedy to ludzie umieli sie bawić aczkolwiek tez napierdalali za remizą ale nie bylo tyle ogólnie mówiąc syfu co teraz wpierdol za nic czy ciezkich pobic przez ochrone nie bylo ze polowa dyski nacpana i innych patologii od razu jak juz pisze to powiem jedno bo wiem ze zaraz sie posypią gromy na disco polo zadane przez "inteligentnych ludzi sluchajacych ambitnej muzyki a ludzie sluchajacy innej muzy to burasy itp itd" disco polo to ma byc muzyka wesola nieskomplikowana o wesolych sytuacjach czy tam romantycznych przy której to ludzie maja sie dobrze bawic dobrze tanczyc dobrze pic bo disco wprowadza pozytywny nastrój przy niczym innym tak sie nie wyszalejesz jak przy disco i tego mi nikt nie powie ze tak nie jest .Hejterzy do roboty zlinczujcie mnie jestem sadysta masochista lubie tooo!!"(?
Miałam identyczny biały kołnierzyk doczepiany do kiecy jak ta panienka w czerwonym
Wtedy przynajmniej normalne dziewoje były a teraz skaczą po całej sali jak orangutany.
Śmiejecie się a po pijaku na pewno lepiej nie tańczycie, wiem z autopsji
To nie jest dyskoteka tylko zabawa w remizie gdzieś na wsi. Dyskoteki wyglądały inaczej.
kiedyś to dziewuchy tańczyły ze sobą i musieliśmy walczyć o nie ,a teraz same kurwy tańczą i biją się między sobą.Eh
@KomentujacyPanicz,
to chyba ktoś Cię w chuja zrobił i nie wiesz o czym piszesz. Nie raz, nie dwa bywałem na imprezach, które opisujesz i takiego czegoś nie widziałem, także albo nie wiesz o czym piszesz, albo jesteś polaczkiem następnym bez pojęcia, najwięcej się udzielającym.
to chyba ktoś Cię w chuja zrobił i nie wiesz o czym piszesz. Nie raz, nie dwa bywałem na imprezach, które opisujesz i takiego czegoś nie widziałem, także albo nie wiesz o czym piszesz, albo jesteś polaczkiem następnym bez pojęcia, najwięcej się udzielającym.
I tak właśnie tatuś poznał mamusię ))
W takim tłumie można było z łatwością dostrzec fajną dupeczkę, bez zbędnych ton makijażu i innych plastikowych gówien.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów