📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Impreza jak impreza, raz dyska raz zabawa strażacka....dziewczyny zgrywały niedostępne, o prochy było trudno,
, tanie wino lało się strumieniami, hewty się po nich kładło na kilometry...
...ale takiego sweterka to nawet na zapyziałej wsi na imprezie nie ujrzałeś...
, tanie wino lało się strumieniami, hewty się po nich kładło na kilometry...
...ale takiego sweterka to nawet na zapyziałej wsi na imprezie nie ujrzałeś...
Ach, czasy, kiedy jeszcze ruscy siedzieli w moim smutnym jak pizda mieście. Szkoda tego klubu, bo teraz stoi pusty i niszczeje Gdybym miał hajs, to chętnie bym go kupił i odnowił.
browar poszedł.To były czasy.Spodnie piramidy,koszule jedwabki ,buty relax.
Bardzo ładna zabawa! Nie moje lata ale słychać, że hity na wiejskich zabawach od dwudziestu paru lat ciągle te same! A i moda w tamtych latach prawie taka jak teraz... same hipstery!
Jaka komuna
A gimbus rzuci okiem i powie "ciemnogrod"... ktory jest 100 razy bardziej swiadomy niz to pokolenie '9x+ ktore moj kolega trafnie okresla PZM czyli pokolenie zajebane mułem
Miałem wtedy 7 lat
Eh, wtedy wszystko wydawało się inne. Słońce bardziej świeciło, trawa była zieleńsza... A może to tylko ja beztrosko patrzyłem na świat
W każdym razie - znacie nazwę oryginału piosenki z samego początku filmiku? Wiedziałem, ale zapomniałem, a posłuchałbym sobie
Eh, wtedy wszystko wydawało się inne. Słońce bardziej świeciło, trawa była zieleńsza... A może to tylko ja beztrosko patrzyłem na świat
W każdym razie - znacie nazwę oryginału piosenki z samego początku filmiku? Wiedziałem, ale zapomniałem, a posłuchałbym sobie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów