tak naprawdę nie biało-czerwona ,lecz szaro-karmazynowa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeadong, chuja. Karmazyn to nie czerwień! Tak samo jak w heraldyce nie ma białego i żółtego tylko jest srebrny i złoty.
Do większości idiotów.
Pierdolicie z tymi kolorami, sam znam ich dużo, mam kobietę, z która jestem w związku dość długo, mówi mi czasem swoim "kolorowym" językiem, ale trzeba być naprawdę debilem, żeby tego nie zapamiętać... bo co, dla zasady? Kurwa, albo macie tak zjarane banie, że już nie potraficie zapamiętać jednego więcej koloru, albo jesteście pierdolonymi ignorantami, którzy swój debilizm bronią tekstami "prawdziwy facet zna tylko 4 kolory..."
Pierdolicie z tymi kolorami, sam znam ich dużo, mam kobietę, z która jestem w związku dość długo, mówi mi czasem swoim "kolorowym" językiem, ale trzeba być naprawdę debilem, żeby tego nie zapamiętać... bo co, dla zasady? Kurwa, albo macie tak zjarane banie, że już nie potraficie zapamiętać jednego więcej koloru, albo jesteście pierdolonymi ignorantami, którzy swój debilizm bronią tekstami "prawdziwy facet zna tylko 4 kolory..."
O... w 1930 roku wiedzieli co to kod koloru RGB #DC143C. Graficy w tym czasie chyba tworzyli strony internetowe na drzeworytach, z prawidłowym zastosowaniem koloru karmazynowego.
ludzie nietraktujcie tego jak apel pedała o kolory, potraktujcie to jak ciekawy artykuł, mozna sobie smiechnąć do mądrosci z sadisticka że są tylko trzy kolory a resztę poznaja, kobiety bądz pedałki, ciekawy artykuł, z linkami, leci piwo
Niby nic takiego a ciekawostka świetna, w pełni zasłużone piwko @Polnischefuhrer.
@~A.J.K.S No wiesz ja pamiętam z podstawówki, jak nam kobieta tłumaczyła znaczenia barw narodowych i tak się ciągnie za człowiekiem... jak smród za armią czerwoną
Chciałem jakoś nabluzgać na kretynów pokroju sobola, czy mmaakkss ale w sumie mi się nie chce.
@~A.J.K.S No wiesz ja pamiętam z podstawówki, jak nam kobieta tłumaczyła znaczenia barw narodowych i tak się ciągnie za człowiekiem... jak smród za armią czerwoną
Chciałem jakoś nabluzgać na kretynów pokroju sobola, czy mmaakkss ale w sumie mi się nie chce.
Czy Wy kurwa na tym marketingu w Rzeszowie to juz nie macie co robic tylko rozkminiacie kolor flagi?
Ja tu widzę cały czas czerwień i biel.
Albo baba albo pedał...
Prawdziwy facet rozróżnia trzy kolory. Fajny, pedalski i chujowy.
Prawdziwy facet rozróżnia trzy kolory. Fajny, pedalski i chujowy.
lepiej szybko wracaj do swojeje karmazynowo bialej kuchni
Dokształćcie się debile
Heraldyka właśnie określa tego typu rzeczy.
Co warto dodać Orzełek z tego obrazka również jest nieheraldyczny- nie można tak używać godła w negatywie bo zamiast orła białego jest czarny.
Więc trochę się ta uczelnia ośmiesza.
Co do znaczenia kolorów zdania są podzielone.
Karmazynowy symbolizuje zarówno dostojeństwo i bogactwo jak i krew przelaną w obronie ojczyzny.
Żadnego szarego dam nie ma a srebrny ukazany szaro-białym kolorem, ale heraldycznie jest to srebrny.
A co do spinania się o kolory, że to pedalstwo. Może byście nie chwalili się swoją ignorancją i ciasnotą umysłową. Nikt wam nie każe rozpoznawać bezbłędnie te kolory, ale nazwy ich już powinniście znać bo świadczy to o waszej znajomości języka polskiego.
Wielcy mi patrioci z ubogim słownikiem.
Heraldyka właśnie określa tego typu rzeczy.
Co warto dodać Orzełek z tego obrazka również jest nieheraldyczny- nie można tak używać godła w negatywie bo zamiast orła białego jest czarny.
Więc trochę się ta uczelnia ośmiesza.
Co do znaczenia kolorów zdania są podzielone.
Karmazynowy symbolizuje zarówno dostojeństwo i bogactwo jak i krew przelaną w obronie ojczyzny.
Żadnego szarego dam nie ma a srebrny ukazany szaro-białym kolorem, ale heraldycznie jest to srebrny.
A co do spinania się o kolory, że to pedalstwo. Może byście nie chwalili się swoją ignorancją i ciasnotą umysłową. Nikt wam nie każe rozpoznawać bezbłędnie te kolory, ale nazwy ich już powinniście znać bo świadczy to o waszej znajomości języka polskiego.
Wielcy mi patrioci z ubogim słownikiem.
Do tych, co nie znają więcej jak 4 kolory: zwalcie sobie konia papierem ściernym, będziecie bardziej męscy. Przy okazji podyskutujecie jaki kolor powstał.
kolorów jest sześć a śliwka to owoc.
Jak dla mnie polska flaga jest Biało-Czerwona, a twierdzenie, że jest karmazynowo, cymbrowo, czy jakoś inaczej + tęcza w zdjęciu profilowym, sugeruje, że autor tematu jest po prostu pedziem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów