📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Molp napisał/a:
my sami tworzyliśmy zasady i wymyślaliśmy zadania dla przegranych
Ha, u mnie samemu robiło się planszówki! Jak już ograły się nam wszystkie E(u)roBusinessy/Biznesmeny (takie Monopoly dla ubogich, gdyby szlachta nie wiedziała), poginęły pionki do Chińczyka i tak dalej, brało się 4 kartki A3 i rysowało się ogromną planszę, tworząc od podstaw świat gry, zasady itp. Ech, to se ne vrati...
Ej, a może zrobimy brainstorming i sami stworzymy grę "SADISTIC The board game"?
Największym bossem do pokonania byłby Bongman, a kto wygra może pojąć Penera za żonę i zarządzać stajnią Centuriona
Największym bossem do pokonania byłby Bongman, a kto wygra może pojąć Penera za żonę i zarządzać stajnią Centuriona
Jak gra internetowa ale na planszy do gry GENIALNE!!!
Żartuje, chujowe. Nie ma piwa
Żartuje, chujowe. Nie ma piwa
eee... jak planszówki to "Miecz i Magia", oj w to, to się swego czasu grało, aż łzy się w oczach kręcą.
Kurwa "pieniążki"... ja jebe. A pomysł bardzo fajny i kreatywny... Nie znają chyba więcej wyrazów.
Neuroshima Hex rzondzi!!
A na poważnie, naprawdę porządna gra stworzona przez Polaków a znana na zachodzie.
A na poważnie, naprawdę porządna gra stworzona przez Polaków a znana na zachodzie.
a co to kurwa robocop?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów