18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wiewór 2016-12-09, 8:06 4
toriwcy jakby to zobaczyli to by nasrali w spodnie siedzenie z oburzenia. Zaraz by, któryś zajechał drogę i zaczął szeryfować i opierdalać wszystkich przez radio, że robio korki
Zgłoś
wormgoro 2016-12-09, 9:17
Lysack napisał/a:

Pomyślenie przed niektórych chyba boli. Tak samo jak wkurzający są ci, którzy ciśnięcie do końca w imię suwaka praktykują nawet jeśli na wjazd na dany pas czeka tylko jeden samochód. Bo gdyby nie debil za nim, a raczej gdyby zjechał na przepustowy pas chociaż chwilę wcześniej, to już korek samoistnie by się rozładował. A tu chuj. Czekasz dalej, a w lusterku już widzisz kolejnego, który zaraz dojedzie do końca pasa i stoi. Bo nie widzi, że na 4 auta przed końcem pasa zostawiam mu miejsce. Nie - wyprzedzi jeszcze jednego. Będzie szybciej, o ile go ten jeden wpuści.

Ja zawsze cisnę do końca bo tu chodzi o zasady. Nie zawsze da się płynnie jeździć na suwak bo zazwyczaj są światła na końcu zwężenia więc siłą rzeczy auta się zatrzymują i wtedy 2 pasy stoją.
To właśnie łamanie zasady suwaka robi korki. Jeden zobaczył że jest miejsce to się wpierdala. Kilka aut za nim typ widzi że już się wbijają to on już za wczasu się wbije żeby później nie mieć problemu i tak wydłuża się czas tych stojących na pasie głównym bo każdy ma jakiś tam swój pomysł zamiast jechać do samego końca i tam na zmianę się wpuszczać. Praktykuję takie zachowanie i nie wpuszczam tych co chcą wjechać przed zakończeniem swojego pasa. Jak każdy by tak robił to może paru debili widząc takie zachowanie wyrobi sobie nawyk jazdy na suwak i nie będzie łamać jego zasady a jak wszyscy tak robią to zaczyna to działać jak na filmie powyżej.
Zgłoś
zbijok 2016-12-09, 9:20
Nie wiem- dwa miesiące mieszkałem w lublinie, ludzie chętnie puszczali mnie jak i ja innych, z suwakiem też nie było najgorzej ale jeden zapamiętałem szczególnie- na 3 z podporządkowanej przypadał 1 z głównej....
Ale ogólnie rzecz biorąc- ja tam jestem zadowolony z kultury na polskich drogach, myślę zę do końca grudnia dobiję do 24kkm w tym roku.
Odniosę się jeszcze do częstych "wymuszeń" podczas wyprzedzania- wiadomo, że zestaw nie ucieknie na pas awaryjny w sekundę, ale tak się w polsce po prostu jeździ- sam zawsze zjeżdżam, jeśli widzę że mogę dać komuś okazję do wyprzedzenia, i daję do zrozumienia innym żeby tak zrobili- jazda lewym kołem po lini z włączonym kierunkowskazem motywuje do tego więkość kierowców. Nie mamy autobanów, i trzeba sobie tak radzić, a problem z tym mają kierowcy którzy kręcą trasy po 1000km ciągiem czy więcej- cieżko wtedy jest ogarniać takie rzeczy, albo niedzielni kierowcy w swoich nubirach.
Wiadomo oczywiście że oprócz tego wszędzie trafią się debile, ale to tylko margines.
Pozdrawiam cieplutko i wesołych świąt, oraz więcej wyrozumiałości za kierownicą.
Zgłoś
Krak 2016-12-09, 9:29
To nie jest jazda na suwak!
I nie radzę tego kwalifikować do tej nazwy gdyż będzie sobie można narobić podwyżki własnego OC jak wejdą nowe przepisy.
Tu mamy uprzejme wpuszczanie z podporządkowanej.
Jazda na suwak, najogólniej, będzie prawdopodobne niedługo obowiązkowa (nie na skrzyżowaniu) i oznaczona znakami a polegać będzie na naprzemiennym zajmowaniu pasa ruchu w przypadku równoległych, kończących się jedni .
PS. U mnie nie przechodzi taka uprzejmość w przypadki kiedy kierowca gada przez telefon.
Zgłoś
adrianeeeo 2016-12-09, 9:46
Można można. Kurwa czy to takie trudne ?
Zgłoś
zbfazuvfuai 2016-12-09, 10:22 2
Uważam, że na polskich drogach duża ilość kierowców jest kulturalna. Gdy suwak ma na celu OPTYCZNE zmniejszenie korka żeby nie blokować skrzyżowań z tyłu wszyscy się do niego stosują i jazda wygląda tak jak na filmiku wyżej. Ale od razu widać kto nie ustawia się w kolejce tylko wpieprza się na kończący się pas nie po to by stosowanie suwaka było dobre dla ogółu tylko po to by wyruchać paru 'frajerów' którzy stoją i żeby być szybciej. Ci 'frajerzy' to widząc zaczynają albo 'szeryfowanie' albo jazdę na zderzaku żeby cwaniaka nie wpuścić. Na brak kultury odpowiadają brakiem kultury.
Zazwyczaj ci którzy próbują wyruchać ludzi 'na suwak' wpieprzają się na skrzyżowania blokując je, trąbią jak pojebani, na dwupasmówce w korku przeskakują z lewego na prawy bo na odcinku 500m prawy przez chwilę będzie jechał szybciej, później lewy, a później znowu prawy, wyprzedzają jedno auto wpierdalają się w bezpiecznych odstęp który zachowuje przy okazji zmuszając je do przyhamowania, wyjeżdżając z podporządkowanej wymuszają hamowanie bo wyjechać zdążą ale już rozpędzić się do prędkości która nie przyblokuje gościa jadącego główną już nie, w korku w mieście na światłach startują i dojeżdżają do auta przed sobą powolutku (zazwyczaj jeszcze przed sobą trzeba zostawić spory odstęp bo przecież i tak nikt mu sie w niego nie wpieprzy) bo oni zdążą przejechać a te cepki z tyłu go nie obchodzą więc jebać dynamikę a na autostradach ładują długimi żeby zjeżdżać z lewego chociażby na tego wyprzedzanego tira po prawej bo burak nie może czekać i musi cie już w tym momencie wyprzedzić.
Zgłoś
robert357 2016-12-09, 11:08
vass napisał/a:

kokos_123 tylko w Warszawie mają z tym problem, bo tam same cwaniaki z miodem w uszach

Bo tam się zjeżdża wiocha. Całe życie jeżdżą po polnych drogach to skąd mają wiedzieć, że nie są panami szos?
Zgłoś
P................r 2016-12-09, 12:10
W Poznaniu nie wpuszczają tylko wieśniaki z 3 literową rejestracją i dwuliterową PZ oraz oczywiście renówki. Reszta nawet umie jeżdzić.
Zgłoś
dashadow 2016-12-09, 12:57
vass napisał/a:

kokos_123 tylko w Warszawie mają z tym problem, bo tam same cwaniaki z miodem w uszach

zgadza się, ale to dlatego, że 60% ludności Warszawy to ludność napływowa (czytaj - cwaniaki z miodem w uszach od ciebie ze wsi)
Zgłoś
KiKiZ 2016-12-09, 17:15
śmigam codziennie po krakowie i to dla mnie jak najbardziej normalne zjawisko, aczkolwiek musze przyznac ze jakies 2 lata temu to hyla tragedia z jazda na suwak. Teraz zdarzy sie raz na jakis czas, ze ktos nie wpusci
Zgłoś
marcinsud 2016-12-09, 22:28
MajkelSrajkel,

ja mam 3 literową i zawsze wpuszczę, nawet miejsce zrobię i mrugnę, że można wjechać, ale ja mam 3 litery z miejscowości 100 km od Poznania, bo nie dam się dymać na OC. Właściwie 70 % przebiegu robię po samym Poznaniu. Jakieś 20-30 km dziennie.

Niestety zaczynam zauważać, że ludzi nie stać na żarówki i kierunkowskazów używają tylko jak mają się ewidentnie komuś wjebać przed maskę. Ostatnio jechałem 4 km za jednym autem przez miasto i ani razu kierowca nie użył kierunkowskazu!
Inna sprawa, że jak gdzieś wyłączą sygnalizację to nagle ludzie nie umieją jechać mimo, że istnieje jeszcze oznakowanie pionowe i poziome na każdym skrzyżowaniu.
Zgłoś
Gambi 2016-12-10, 3:00
Nie umiem jeździć, ale ok 0:57 poszło coś nie tak i pies wszystkich opierdolił. Czy to znaczy, że mam skoczyć ze sobą?
Zgłoś
BrianGriffin 2016-12-10, 9:21
I tak was nie stać na OC
Zgłoś
Gerwazy Waligóra 2016-12-11, 16:27
da sie?
da sie cebulaki ;D
Zgłoś
Gaiseric 2016-12-11, 17:25
Gerwazy Waligóra napisał/a:

da sie?
da sie cebulaki ;D

Uważaj, bo cię gruba z hejt stop za obrażanie żydów pozwie.

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem