📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja skomentuje tak. Ten kraj jest piękny jak jest się bogatym. Jak nie musisz zapierdalać za 2000 zł/msc tylko po to, żeby wegetować.
Nie pokazujcie takich filmikow bo sie nam jeszcze nazjezdza tego islamskiego dziadostwa jak do zachodniej Europy
Co mi się najbardziej w tym filmie podobało - Bydgoszcz była a wiejskiego torunia nie!
Mówcie co chcecie ale ja czułem dumę oglądając ten filmik, jaka by nie była to jednak nasza ojczyzna i trzeba ją uszanować, i podziwiać a nie pluć na Nią na wszystkie strony...dobra wiem mam iść do roboty i nie pierdolić o szczęśliwym życiu za 1000zł/mies
Ma ktoś może link do YT? bo nie znalazłem :/
Ma ktoś może link do YT? bo nie znalazłem :/
szczerze mowiac...widzialem juz ladniejsze kraje badzmy realistami mamy chujowe plaze chujowe morze zimne jak kutas Waszych dziewczyn i generalnie wiekszosc kraju chujowa....poza poludniem Polski
piwko leci za Coldplay
Zajebista reklama Polski aż się chce wykrzyczeć Im From Poland !
Aż się łezka zakręciła - piękne obrazy C:
ja pierdolę, co 2 post o zajebistości polski. nie ma to jak się jarać krajem w którym się urodziło. a co to, kurwa, za zasługa ? jest 200 krajów na świecie i każdy taki baran sobie wkręca że to ich kraj jest najlepszy i w ogóle ale nie ma czegoś takiego, wszystko jest globalnie związane i nie ma lepszych czy gorszych narodów. wszytkie panstwa mają swoje wady i zalety ale są ze sobą powiązanie dlatego trzeba iść w kierunku jedności a nie rozdzielenia, do kurwy nędzy. ja rozumiem że patriotyzm i w ogóle ale to co się tutaj odpierdala to przechodzi wszelkie granice ksenofobii i debiluzmu. przeciez jak tak kazdy kraj zacznie się wywyższać to się wszyscy po prostu nawzajem rozjebią. jeszcze nie dawno nie było aż takiego nacjonalizmu, teraz jakis straszny wzrost ale to nie jest nic dobrego.
Piwo leci, na złość PISowskim kurwom i innym oszołomom, co z Polski chcą zrobić zacofany katolicki ciemnogród.
Cytat:
Po samych komentarzach widać, że większość to jebani malkontenci, którzy za nic mają swoją Ojczyznę. Nic, tylko narzekać - jakie to proste. Tfu!
większość nie ma bogatych rodziców
Cytat:
Iść w kierunku jedności? Hitler byłby z Ciebie dumny
Bardziej pod Hitlera podchodzą poglądy typu "Polska to najlepszy kraj na świecie". Mi chodziło o zjednoczenie wszystkich ludzi a nie tylko Polaków. Adi natomiast szedł w zupełnie przeciwną stronę jednocząc Niemców na poziomie ego żeby władać nad innymi. To samo tutaj próbujecie robić. Ale to nie jest żadne połączenie tylko autodestrukcja. Mi chodziło raczej o wzniesienie się ponad egoistyczną naturę ale to ciężko wyjaśnić przeciętnemu obywatelowi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów