📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Pener666 napisał/a:
czemu masz rozebranego mężczyznę w awatarze?
pamiątka po ojcu
memzyme napisał/a:
też mi sie tak wydaje. Możesz napisac jak nazywa się ten program ?
To są odcinki skeczu komediowego "Harry and Paul" puszczanego na BBC
Skurwysyny robią z nas nieuków, jedna nie mówi po angielsku a druga ma koszmarny (rosyjski zresztą ) akcent. Porównują nas do krajów słabo rozwiniętych jak meksyk gdzie dożyć 47 lat będąc przeciętnym ( nie bogatym ) człowiekiem to faktycznie wyczyn. W dodatku obie te dupeczki to angielki, i nawet w "ojczystym" języku nie mówią zbyt dobrze...
Reasumując: Wypierdalać angielskie cwaniaczki z takim "humorem" bo sam kolejny rzut na wyspy poprowadzę.
Reasumując: Wypierdalać angielskie cwaniaczki z takim "humorem" bo sam kolejny rzut na wyspy poprowadzę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów