Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ew. Wpierw byłeś na kurwach ... a potem cie zgwałcił gdzieś ktoś w dupę i musisz się wyżalić wszystkim wstawiając właśnie takie śmieci o.O
Zapewne w przyszłości wyjadę, żeby zarobić na własne utrzymanie bo w tym kraju pracując uczciwie nie da się zarobić więcej jak średniej krajowej, która ledwo starcza na zakup cukru i polędwicy.
Kocham Polskę za jej historię, gówno posadziłem na społeczeństwie do którego należysz i jeśli czujesz się obrażony to cieszę się, taki był mój cel. Nie mówię tu już o jebanej polityce dzięki której w 50% jesteśmy w tym gównie ale przede wszystkim o takich ludziach jak ty czy ja, brudasach, śmieciach i leniach. Spójrz na polskie chodniki ujebane psim gównem, domy w kolorze pedalskich "graffiti" i nasze ukochane drogi. Teraz porównaj to z niemieckimi. Można wymieniać w nieskończoność.
Więc jak czujesz się obrażony to się rozejrzyj i zacznij zapierdalać "patrioto" jebany.
Z takim myśleniem to się nie dziwie ze maturzyści narzekają na każdy arkusz jaki im się podsunie. Skoro średnia krajowa (2500 na rękę ) to dla Ciebie mało, widać żeś z tych w których rodzice pakują kasę bez opamiętania, żeby tylko syniowi niczego nie zabrakło. Skończ studia chłopcze, usamodzielnij się a zobaczysz ze nawet głupie 1500zł wystarcza do przeżycia i jeszcze zostaje, a wystarczy trochę ambicji zeby podnieść zarobki do 4500 zł, no ale narazie musisz mieć koniecznie 6 pasków przy dresie więc tego nie zrozumiesz. A chcesz porównywać Polskę do Niemiec to najpierw poczytaj jakim sposobem są bardziej rozwinięci od nas.
starzy cię spłodzili w Warszawie, zostawili i adoptowali cię nowi rodzice tej samej płci na jakiejś wsi, że masz taki żal?
...co do warszawiaków, to 40% aktualnych warszawiaków pochodzi ze wsi .. (Skąd pewnie pochodzisz właśnie ty) Są to ludzie którzy dorobili się na sprzedaży kartofli truskawek czy czegoś tam i przeprowadzają się do warszawy po to żeby zaszpanować przed sąsiadami ... są to ludzie którzy nie umieją się zachować i mówią często ....
Powiem tak. W dupie byłes i gówno widziałes Jak masz parcie na klawiature to popisz sie czyms wiecej niz przepisywanie z pracia wzietych stereotypow.
to w Lubuskiem leży Rio de Janeiro? ja pierdole, nie wiedziałem :o
Rio de Świebodzino
gz za obeznanie w temacie
Powiem tak. W dupie byłes i gówno widziałes Jak masz parcie na klawiature to popisz sie czyms wiecej niz przepisywanie z pracia wzietych stereotypow.
Czyżbyś był w 40% ? :]
Ver. 0.1 - Jak Polacy widzą świat
Witkens co do warszawiaków, to 40% aktualnych warszawiaków pochodzi ze wsi .. (Skąd pewnie pochodzisz właśnie ty) Są to ludzie którzy dorobili się na sprzedaży kartofli truskawek czy czegoś tam i przeprowadzają się do warszawy po to żeby zaszpanować przed sąsiadami ... są to ludzie którzy nie umieją się zachować i mówią często ... "Jestem z warszawy" .... wiec specjalne wklejanie tak przerobionego obrazka ze zmieniona "stolyca" na "Kurwy i pedały" stawia cie na tym samym poziomie co właśnie tych "Warszawiaków"
ew. Wpierw byłeś na kurwach ... a potem cie zgwałcił gdzieś ktoś w dupę i musisz się wyżalić wszystkim wstawiając właśnie takie śmieci o.O
@Witkens
starzy cię spłodzili w Warszawie, zostawili i adoptowali cię nowi rodzice tej samej płci na jakiejś wsi, że masz taki żal?
a więc mamy 2 lokalnych patriotów ze stolycy, wg mnie to itak za dużo.
Patrz na tytuł postu "Polska oczami Polaka" i tak właśnie widzimy warszawę. dziękuję do widzenia.
ps: a małomiasteczkowość to sposób myślenia a nie miejsce zamieszkania -co własnie pokazaliście swoimi reakcjami cioty.
a więc mamy 2 lokalnych patriotów ze stolycy, wg mnie to itak za dużo.
Patrz na tytuł postu "Polska oczami Polaka" i tak właśnie widzimy warszawę. dziękuję do widzenia.
ps: a małomiasteczkowość to sposób myślenia a nie miejsce zamieszkania -co własnie pokazaliście swoimi reakcjami cioty.
Małomiasteczkowość to własnie bije z twoich kompleksow burku:)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów