"Policjanci z Warszawy poszukują mężczyzny, który 26 lipca bieżącego roku próbował wepchnąć dwie osoby pod nadjeżdżający pociąg na stacji metra Dworzec Gdański."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
"Policjanci z Warszawy poszukują mężczyzny, który 26 lipca bieżącego roku próbował wepchnąć dwie osoby pod nadjeżdżający pociąg na stacji metra Dworzec Gdański."
Mają rozmach skurwysyny
Myślałam że to taka..moja fobia;zawsze czujnie obserwuję co się dzieje za mną na peronie metra..Zawsze się czegoś takiego boję..Widziałam w necie takie akcje ze świata;teraz świrów jest wszędzie i mnostwo!Warto uważać!I nie blisko torów!Nie dawać im szansy!
Naćpana lewacka kurwa.
Ten typ też pizda chciał go ktoś odjebać i jego babę to powinien go dojechać za to
Jakość nagrania gorsza niż z kamerki z wiosek zamieszkałych przez 50 osób w Gównostanach czy innych Indiach
To pewnie też przypadek
To pewnie też przypadek
PIs napisał/a:
Dlatego nie stoi się przy torach jak pojeb jakiś.
to nie wies ze sie boisz torow to metro
Na chuj go zostawili? Siedziałbym na nim i mu kiereszował ryja za coś takiego, że musieliby mnie odciągać siłą w kilku.
Próba zabójstwa, a ci mu odpuszczają i zostawiają sprawę naszej policji. No ja pierdolę...
Chory na nadmiar narkotyków we krwi?
Próba zabójstwa, a ci mu odpuszczają i zostawiają sprawę naszej policji. No ja pierdolę...
Trolik1 napisał/a:
Dlatego jestem zdania, że zjebow wszelkich trzeba zamykać, a nie tłumaczy, że ' chory ". To że chory oznacza, że może innych krzywdzić? Aż czyjeś dziecko zabije, bo... pierdolnięty?
Chory na nadmiar narkotyków we krwi?
motylekwbrzuchu napisał/a:
Jakiś kurwa głupek. Gdyby się skoncentrował na jednej z osób, to na pewno by mu się udało.
EJ ale wiesz że ty powinieneś się zabi_ć? po co ty żyjesz śm_ieciu? XD
Martyna666 napisał/a:
EJ ale wiesz że ty powinieneś się zabi_ć? po co ty żyjesz śm_ieciu? XD
o co ci chodzi, przecież ktoś z tej dwójki miał być zabity albo oboje a nie on, wiec po co on miałby się zabijać? Nie było go tam nawet
Jacur89 napisał/a:
Oni nawet go nie złapią jak przyjdzie na komendę
Jakby wlazł do celi i się tam zamknął, to by musieli go złapać. Nie mieli by wyjścia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów