18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Lukigm 2023-12-09, 1:00
Znajdą pojeba,ludzie pomogą.
Zgłoś
Piterparker83 2023-12-09, 4:18 2
Mają rozmach skurwysyny
Zgłoś
Burek13 2023-12-09, 6:44 1
Pewnie to somsiad z zagranicy tylko z której?
Zgłoś
PolskaSkarpetka 2023-12-09, 7:01
Burek13 napisał/a:

Pewnie to somsiad z zagranicy tylko z której?

Pewnie w Niemczech pracował
Zgłoś
Caanonierka 2023-12-09, 7:41 1
Myślałam że to taka..moja fobia;zawsze czujnie obserwuję co się dzieje za mną na peronie metra..Zawsze się czegoś takiego boję..Widziałam w necie takie akcje ze świata;teraz świrów jest wszędzie i mnostwo!Warto uważać!I nie blisko torów!Nie dawać im szansy!
Zgłoś
KoniecZartow 2023-12-09, 8:42 1
Naćpana lewacka kurwa.
Zgłoś
Ziomee22 2023-12-09, 8:58
Ten typ też pizda chciał go ktoś odjebać i jego babę to powinien go dojechać za to
Zgłoś
BękartProboszcza 2023-12-09, 9:13 1
KoniecZartow napisał/a:

Naćpana lewacka kurwa.

Wiemy kim jesteś, nie musisz się opisywać

Zgłoś
Toperson1 2023-12-09, 9:49 3
Jakość nagrania gorsza niż z kamerki z wiosek zamieszkałych przez 50 osób w Gównostanach czy innych Indiach

To pewnie też przypadek
Zgłoś
Petebb 2023-12-09, 11:26
PIs napisał/a:

Dlatego nie stoi się przy torach jak pojeb jakiś.

to nie wies ze sie boisz torow to metro
Zgłoś
mazga50 2023-12-09, 18:32
Na chuj go zostawili? Siedziałbym na nim i mu kiereszował ryja za coś takiego, że musieliby mnie odciągać siłą w kilku.
Próba zabójstwa, a ci mu odpuszczają i zostawiają sprawę naszej policji. No ja pierdolę...

Trolik1 napisał/a:

Dlatego jestem zdania, że zjebow wszelkich trzeba zamykać, a nie tłumaczy, że ' chory ". To że chory oznacza, że może innych krzywdzić? Aż czyjeś dziecko zabije, bo... pierdolnięty?

Chory na nadmiar narkotyków we krwi?
Zgłoś
Martyna666 2023-12-09, 18:57 1
motylekwbrzuchu napisał/a:

Jakiś kurwa głupek. Gdyby się skoncentrował na jednej z osób, to na pewno by mu się udało.

EJ ale wiesz że ty powinieneś się zabi_ć? po co ty żyjesz śm_ieciu? XD
Zgłoś
poliqon 2023-12-09, 19:22
Martyna666 napisał/a:

EJ ale wiesz że ty powinieneś się zabi_ć? po co ty żyjesz śm_ieciu? XD

o co ci chodzi, przecież ktoś z tej dwójki miał być zabity albo oboje a nie on, wiec po co on miałby się zabijać? Nie było go tam nawet
Zgłoś
k................8 2023-12-09, 22:01
Jacur89 napisał/a:

Oni nawet go nie złapią jak przyjdzie na komendę

Jakby wlazł do celi i się tam zamknął, to by musieli go złapać. Nie mieli by wyjścia.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem