18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41
🔥 Impreza firmowa - teraz popularne
Polska Polityka
VolvoC30 • 2014-10-19, 20:27
Co sprawiło, że kraje Zachodu mogły przeobrazić się w potęgi gospodarcze, a Polska, mimo wielu wysiłków, pozostała krajem lekko mówiąc: "o średnio-niskim poziomie zamożności"? Czytając internety, oglądając youtube zebrałem wszystkie informacje w celu umieszczenia ich na sadolu by gnębić użytkowników

Wrazie wu nie przyznaję się, że to pisałem.

1. Podobno od obrady okrągłostołowej rządzą nami ci sami ludzie co za komuny.
2. Polska Polityka dzieli się na 5 części reprezentujące inne nacje.
*PO- Niemcy, Żydzi
*PIS- USA, EU
* SLD- Rosja
*PSL - sami sobie
*Małe partie nic nie znaczące, niepopularne, ale chcące zrobić coś dobrego dla Polski
3. Media 4 władza mówią nam na kogo mamy głosować; sondaże, debaty etc.
4. Polska polityka skłóca naród, dzieląc go na lewice-prawicę- po-pis
Naród niezjednoczony nie stwarza zagrożenia dla władzy. Gwarancja braku przewrotów, majdanów itp.
5. Polskie media zamiatają afery pod dywan
6. Polska krajem/ rynkiem (3 kategorii) używane auta, żarcie z tablicą mendelejewa

Co o tym myślicie? Zgadzacie się?

Drodzy Sadole jesteśmy chyba eksterminowani z własnego kraju przez nie naszą władzę.. Co można zrobić? Chociażby nie wierzyć sondażom i telewizji
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ulifont 2014-10-19, 21:55
Volvo a sam narzekasz na mitycznych urzędasów! Wykazujesz hipokryzję wielką jak głupota korwina.
Zgłoś
VolvoC30 2014-10-19, 22:01
ulifont napisał/a:

Volvo a sam narzekasz na mitycznych urzędasów! Wykazujesz hipokryzję wielką jak głupota korwina.

Urzędasowe polega na tym, że siedzą na dupie mało co robią, hamują naszą gospodarkę, wymyślają zakazy, nakazy, okradają nas, piją kawę, panoszą się, a jedyne co powinni robić to służyć Obywatelom
Zgłoś
K................n 2014-10-19, 22:01 1
Poruszony został wątek Wiplera. Ostatnio nawet czytałem komentarze na temat tego zajścia i jego kandydatury na prezydenta Wawy. Wiecie co mnie zaskoczyło?

Wipler nie idzie siedzieć/nie jest karany za swoje wybryki po najebanemu. Jest niewinny nie ma dowodów.

Inny polityk jest najebany i nie idzie siedzieć awanturuje się, chroni go JEBANY immunitet.

Tak wygląda KUCLogic. Dla mnie to śmieszne, dla wielu religia. Dlatego nie chcę tej partii widzieć na oczy, mimo że sam chciałbym niższych podatków, zmniejszenia biurokracji i większej swobody gospodarczej. Nie chcę stać w jednym szeregu z debilami umysłowymi.
Zgłoś
VolvoC30 2014-10-19, 22:05
KorwynMykke napisał/a:

Poruszony został wątek Wiplera. Ostatnio nawet czytałem komentarze na temat tego zajścia i jego kandydatury na prezydenta Wawy. Wiecie co mnie zaskoczyło?

Wipler nie idzie siedzieć/nie jest karany za swoje wybryki po najebanemu. Jest niewinny nie ma dowodów.

Inny polityk jest najebany i nie idzie siedzieć awanturuje się, chroni go JEBANY immunitet.

Tak wygląda KUCLogic. Dla mnie to śmieszne, dla wielu religia. Dlatego nie chcę tej partii widzieć na oczy, mimo że sam chciałbym niższych podatków, zmniejszenia biurokracji i większej swobody gospodarczej. Nie chcę stać w jednym szeregu z debilami umysłowymi.

Nie przyszło Ci do głowy, że policjanci wyciągneli goz imprezy, pobili, a później oskarżyli o to, że on ich pobił (pod naciskiem odpowiednich ludzi) po czym media to nagłośniły. Wipler to wolnorynkowiec nigdy nie głosował za podwyższeniem podatków i wieku emerytalnego
Zgłoś
e................y 2014-10-19, 22:09 1
Co ty debilu wymyślasz w ogóle
A co mają urzędasy do twoich dywagacji na temat siatki żydowsko-europejsko-bolszewickich powiązań rządzących polską?
Zapomniałeś wspomnieć jeszcze o reptilianach, którzy mają połowę udziału w polskich mediach
Zgłoś
VolvoC30 2014-10-19, 22:15 1
@up

Debil: " Niepełnosprawność intelektualna w stopniu lekkim (upośledzenie umysłowe lekkie, dawniej debilizm – niestosowana z uwagi na negatywne znaczenie w języku potocznym) – poziom intelektualny osób dorosłych charakterystyczny dla 12. roku życia. Ta forma deficytu intelektualnego stanowi najwięcej rozpoznań. Osoby takie są samodzielne i zaradne społecznie, nie powinny jednak wykonywać zawodów wymagających podejmowania decyzji, ponieważ nie osiągnęły etapu myślenia abstrakcyjnego w rozwoju poznawczym. Życie rodzinne przebiega bez trudności. W socjalizacji mogą nabywać zaburzeń osobowościowych, ze względu na atmosferę otoczenia i stosunek innych. Obecnie istnieje tendencja do wprowadzania zajęć korekcyjnych, przy intensywniejszym treningu poznawczym w dłuższym czasie osoby z upośledzeniem w stopniu lekkim osiągają podobne wyniki co osoby z przeciętnym IQ. Do 12 roku życia brak różnic rozwojowych."

raczej do ciebie te określenie pasuje.

Co do tematu urzędasy oraz polityka, to główny powód sytuacji w kraju. urzędasy- korupcja, bezsensowne wymagania wobec obywatela zakazy nakazy, a politycy to twór, który na to min. pozwala
Zgłoś
e................y 2014-10-19, 22:36
To może urządzimy zawody w szachach dla debili?

To dlaczego chcesz silnego państwa minimum? I dlaczego Michalkiewicz to najlepszy publicysta? odpowiadaj

Tak jak myślałem. Uciekłeś do lasu. Szach mat lewaku
Zgłoś
ulifont 2014-10-19, 22:45
Haha kurwa volvo, chuja wiesz i powtarzasz coś usłyszanego gdzieś tam. Co do Wiplera to nie wierz mu tak do końca! Z resztą co przeczytasz na stronie kuce.pl to przyswoisz i powtórzysz.
Zgłoś
VolvoC30 2014-10-19, 23:03
AaronBialawitz napisał/a:

To dlaczego chcesz silnego państwa minimum?

Żebym mógł chociażby sprzedać ci grzyba halucyna pod komendą policji i nie musiał płacić od tego dochodowego. 300 złotych dajesz ministerstwu edukacji w podatkach szkoła potrzebuje 200 zł MEN daje jej 150, a sobie bierze drugie 150zł. Akcyza od paliw to połowa ceny Pb i ON, która powinna iść na utrzymanie dróg, a drogi i tak są w chujowym stanie. Jaki z tego wniosek? Jak możesz finansować własne życie z własnej kieszeni to po co przepłacać. Oczywiście nie jestem za całkowitą likwidacją socjalu. Zostawiłbym socjal dla ludzi z grupą, ludziom potrzebującym, ale nie pijakom z wielodzietnymi rodzinami. Więzień powinien dostawać żarcie szpitalne a pacjent w szpitalu żarcie więźnia. Dlatego obywatel powinien rządzić, a nie urzędas co chuja wie o wszystkim i wszystko potrafi spierdolić

ulifont napisał/a:

Haha kurwa volvo, chuja wiesz i powtarzasz coś usłyszanego gdzieś tam. Co do Wiplera to nie wierz mu tak do końca! Z resztą co przeczytasz na stronie kuce.pl to przyswoisz i powtórzysz.

socjalizm: - każdy równy, każdy biedny - są ludzie bardzo bogaci i bardzo biedni, a zaś klasa średnia znika
Zgłoś
e................y 2014-10-19, 23:23
VolvoC30 napisał/a:

Żebym mógł chociażby sprzedać ci grzyba halucyna pod komendą policji i nie musiał płacić od tego dochodowego. 300 złotych dajesz ministerstwu edukacji w podatkach szkoła potrzebuje 200 zł MEN daje jej 150, a sobie bierze drugie 150zł. Akcyza od paliw to połowa ceny Pb i ON, która powinna iść na utrzymanie dróg, a drogi i tak są w chujowym stanie. Jaki z tego wniosek? Jak możesz finansować własne życie z własnej kieszeni to po co przepłacać. Oczywiście nie jestem za całkowitą likwidacją socjalu. Zostawiłbym socjal dla ludzi z grupą, ludziom potrzebującym, ale nie pijakom z wielodzietnymi rodzinami. Więzień powinien dostawać żarcie szpitalne a pacjent w szpitalu żarcie więźnia. Dlatego obywatel powinien rządzić, a nie urzędas co chuja wie o wszystkim i wszystko potrafi spierdolić

przecież to nie jest odpowiedź na zadane pytanie
Zgłoś
VolvoC30 2014-10-19, 23:41

przecież to nie jest odpowiedź na zadane pytanie

a pasuje ci taka odpowiedź?:

Wolność Własność Sprawiedliwość
Zgłoś
e................y 2014-10-19, 23:51 1
Dlaczego uznajesz Janusza Korwin Mikiego za wielkiego człowieka, skoro on tak na prawdę jest zdrajcą polski?
Zgłoś
ulifont 2014-10-20, 0:07
Volvo twoje wypowiedzi są tak uroczo naiwne. Teraz odpowiedz dlaczego Ozjasz Goldberg niby jest taką ważną postacią w twoim życiu i dlaczego jego chrzestny był w Gestapo, a chrzestna w Czeka?
Zgłoś
VolvoC30 2014-10-20, 0:39

Dlaczego uznajesz Janusza Korwin Mikiego za wielkiego człowieka, skoro on tak na prawdę jest zdrajcą polski?

Bo mnie kurwa dobija sytuacja w naszym kraju. Polska kraj wielkich możliwości (geopolityka, dostęp do moża, gaz łupkowy, węgiel, inteligenty naród o wysokim IQ) tylko politycy to kurwy media też. Znajdź mi chociaż jednego lepszego kandydata na Premiera od Korwina- Mikke
Zgłoś
ulifont 2014-10-20, 0:48
Kurwa każdy jest lepszy od niego. Atakuje przywódców wszystkich zachodnich państw, posłuchaj co mówił o Merkel, przywódcy Francji, Obamie i kilku jeszcze innych. Dyplomacja u niego jest w fazie rozwoju szympansa. On tylko ładnie mówi!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem