📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
To nie może być polska szkoła, w polskich szkołach nie ma takiego sprzętu.
Diesel9.1 napisał/a:
@up
z komentarza wnioskuje ze do szkoły całe życie miałeś pod górkę albo Cie ludzie nie lubili za dziwny popęd do nauki tak?
Akurat ze szkołą nie mam problemów, ale lepsze numery w szkołach można odwalać, a nie malowanie kutasów po całym zeszycie i robienie ich na różnych rzeczach, nie wiem co w tym fajnego i śmiesznego
Mnie w Technikum kumpel narysował fiuta na ostatniej stronie w zeszycie do matmy.
Dowiedziałem się o tym jak babka oddawała zeszyty. Powiedziała mi, że fajnie się prezentuje
Jak zapytałem o co chodzi. To kazała rzucić okiem na koniec zeszytu.
Był tam kutas na całą stronę i dopisek od nauczycielki "Żebyś tak odrabiał prace domowe."
Za prace domowe, a w zasadzie ich brak, były same pały, ale chuja na piątkę oceniła
Dowiedziałem się o tym jak babka oddawała zeszyty. Powiedziała mi, że fajnie się prezentuje
Jak zapytałem o co chodzi. To kazała rzucić okiem na koniec zeszytu.
Był tam kutas na całą stronę i dopisek od nauczycielki "Żebyś tak odrabiał prace domowe."
Za prace domowe, a w zasadzie ich brak, były same pały, ale chuja na piątkę oceniła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów