Nasza piękna ojczyzna. Zdecydowanie najwspanialszy kraj na świecie. Z piękną historią i tradycją.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
Pierwszy utwór to na pewno - "Steve Jablonsky - I'm Lincoln"(soundtrack z filmu "Wyspa". Został też użyty do zwiastunu "Avatara")
Drugi - cóż wydaje mi się, że jeden z soundtraków "Transformers"
Trzeci - nie mam pojęcia
Ostatni - Hans Zimmer- What Shall We Die For (soundtrack z filmu "Piraci z Karaibów: na krańcu świata)
Mam nadzieje, że jakoś w małej części komuś pomogłem
P.S
Miło, że nawet moje miasto (Legnica) sie załapała
Drugi - cóż wydaje mi się, że jeden z soundtraków "Transformers"
Trzeci - nie mam pojęcia
Ostatni - Hans Zimmer- What Shall We Die For (soundtrack z filmu "Piraci z Karaibów: na krańcu świata)
Mam nadzieje, że jakoś w małej części komuś pomogłem
P.S
Miło, że nawet moje miasto (Legnica) sie załapała
Yaho napisał/a:
@slec21 Malbork oczywiście. Aż dziw, że go zabrakło. Tak czy siak świetny film.
Tak kur** żebyś Ty widzał Malbork na oczy, słyszałeś może o takim mieście na Warmii i Mazurach? Olsztyn się nazywa... !
Myślałem, że to kolejny chujowy filmik o polskiej historii i o tym jacy kiedyś byliśmy wielcy i podnieta tym co było.
Nareszcie ktoś wrzucił filmik o Polsce, który pokazuje to, jak wspaniała Polska jest, a nie jak wspaniała była. Uwielbiam podróżować i chcę zwiedzić cały świat, ale takie filmiki mi przypominają, że warto najpierw zwiedzić całą Polskę, bo jest świetna.
Nie wiem szczerze mówiąc po co było tam zdjęcie brzydkich Katowic (za 2-3 lata to się zmieni, bo teraz jest tam jeden wielki remont), natomiast respekt za Będzin, bo ten zamek jest naprawdę ładny i mało popularny.
Nareszcie ktoś wrzucił filmik o Polsce, który pokazuje to, jak wspaniała Polska jest, a nie jak wspaniała była. Uwielbiam podróżować i chcę zwiedzić cały świat, ale takie filmiki mi przypominają, że warto najpierw zwiedzić całą Polskę, bo jest świetna.
Nie wiem szczerze mówiąc po co było tam zdjęcie brzydkich Katowic (za 2-3 lata to się zmieni, bo teraz jest tam jeden wielki remont), natomiast respekt za Będzin, bo ten zamek jest naprawdę ładny i mało popularny.
Jeszcze moje małe, nudne, aczkolwiek bardzo urokliwe miasteczko - Bolesławiec
BTW: Promujmy lokalny patriotyzm ! Ja sam jestem zakochany w 100 km2 od mojego miasta ( Jelenia Góra, Karpacz, tajemnicze Góry Sowie, Legnica, Wrocław, Bory Dolnośląskie ).
BTW: Promujmy lokalny patriotyzm ! Ja sam jestem zakochany w 100 km2 od mojego miasta ( Jelenia Góra, Karpacz, tajemnicze Góry Sowie, Legnica, Wrocław, Bory Dolnośląskie ).
Czy ktoś ogarnia gdzie dokładniej w dolinie prądnika 1:45 jest ta droga? Całkiem fajnie wygląda, pyknął bym się tam na motocyklu z chęcią...
zamiast "Łódź" powinno być "Łódź, kurwa..."
te zdjęcie Gniezna to nie wiem skąd se wziął, chyba z dupy, bo to nie jest Gniezno na 100%
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów