Moim zdaniem warto.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
@Moby_Dick
"Czasy w których bezdomni rozdają super bryki."? Czasy w których vw golf to super bryka ))
"Czasy w których bezdomni rozdają super bryki."? Czasy w których vw golf to super bryka ))
trzeba zacząć od tego w jakim celu ten film powstał ? ale jeśli w tym co ja myślę to ktoś z tym czerwonymi smokami popłyną, jeśli tak 'sobie' ktoś zrobił to napisy na końcu wszystko wyjaśniają
Ja pierdolę, to jest jak lizanie własnych jaj. Dopieszczanie własnego ego "hej patrzcie! Jeztem polagiem! Jacy my wielcy jesteśmy, odeprliśmy wroguf i niemcuf i tacy wspaniali, ojezusicku najlebszy narut na świecie!!1!11!"
To jest po prostu żałosne, durni ludzie zamiast walczyć o dobro kraju łechtają swoje ego myśląc o czasach, w których nawet nie żyli, których nie pamiętają i o których nie mają pojęcia.
To jest po prostu żałosne, durni ludzie zamiast walczyć o dobro kraju łechtają swoje ego myśląc o czasach, w których nawet nie żyli, których nie pamiętają i o których nie mają pojęcia.
Polska jest czarnuchowem Europy. Mamy zarobki na poziomie Sierra Leone, służba zdrowia gorsza niż w Meksyku. Do władzy doszły komuchy nepotuchy. Premierem jest mafiozo wyludzajacy VAT. Można kupić bank za złotówkę, kamienice za 2000. Szef knf ma 70 mln na koncie i nie wie skąd...
Ale Polaki się brandzluja do bajki o historii sprzed 100 lat. Historia nas wykarmi i rozwinie kraj?
-Ernest Hemingway
Polactwo już tak ma, że żyje historia a w dupie ma dzień dzisiejszy.
Polska jest czarnuchowem Europy. Mamy zarobki na poziomie Sierra Leone, służba zdrowia gorsza niż w Meksyku. Do władzy doszły komuchy nepotuchy. Premierem jest mafiozo wyludzajacy VAT. Można kupić bank za złotówkę, kamienice za 2000. Szef knf ma 70 mln na koncie i nie wie skąd...
Ale Polaki się brandzluja do bajki o historii sprzed 100 lat. Historia nas wykarmi i rozwinie kraj?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów