Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
motorcycleman 2018-12-23, 11:09
@Moby_Dick

"Czasy w których bezdomni rozdają super bryki."? Czasy w których vw golf to super bryka ))
Zgłoś
Hrabia Drapula 2018-12-23, 11:46 1
trzeba zacząć od tego w jakim celu ten film powstał ? ale jeśli w tym co ja myślę to ktoś z tym czerwonymi smokami popłyną, jeśli tak 'sobie' ktoś zrobił to napisy na końcu wszystko wyjaśniają

Zgłoś
Argeusz 2018-12-26, 15:20 2
Ja pierdolę, to jest jak lizanie własnych jaj. Dopieszczanie własnego ego "hej patrzcie! Jeztem polagiem! Jacy my wielcy jesteśmy, odeprliśmy wroguf i niemcuf i tacy wspaniali, ojezusicku najlebszy narut na świecie!!1!11!"

To jest po prostu żałosne, durni ludzie zamiast walczyć o dobro kraju łechtają swoje ego myśląc o czasach, w których nawet nie żyli, których nie pamiętają i o których nie mają pojęcia.

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
Wiewór 2018-12-26, 16:33 5
Kolejny zjebany film patriotyczny dla marginesu.
Polactwo już tak ma, że żyje historia a w dupie ma dzień dzisiejszy.
Polska jest czarnuchowem Europy. Mamy zarobki na poziomie Sierra Leone, służba zdrowia gorsza niż w Meksyku. Do władzy doszły komuchy nepotuchy. Premierem jest mafiozo wyludzajacy VAT. Można kupić bank za złotówkę, kamienice za 2000. Szef knf ma 70 mln na koncie i nie wie skąd...
Ale Polaki się brandzluja do bajki o historii sprzed 100 lat. Historia nas wykarmi i rozwinie kraj?

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów