Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niemcy za Adolfem maszerowali, ruscy po Stalinie płakali, o hamburgerach nie wspomnę.
Za PO-PSL więcej rozkradli, niż dzisiaj PiS daje na dzieci.
Żaden socjal nie jest najlepszym rozwiązaniem, ale wolę mniejsze zło, czyli taką pomoc Polakom, niż grabież pieniędzy podatników między kolesi.
PiS wygrało wybory głównie ze względu na małą frekwencję. Dużo pracowitych ludzi wyjechało za granicę do pracy....".
lol skończcie pierdolić o tej małej frekwencji, bo ona wynosiła 51% co daje średnią frekwencje patrząc na poprzednie wybory czy to prezydenckie czy do parlamentu, aha i jebać pis, bo mnie zaraz ktoś oskarży o kolaboracje , mam tylko otwarte oczy i widzę co jest prawdą a co zwykłym pierdoleniem
a co do 500+ jakoś naradzie nie zauważyłem by mi zabrali więcej niż 4 lata temu, ale ja uczciwy jestem, wiec moze mnei to niedotyczyć bo nie kombinuje z vatem? nie wiem
Nawet sobie nie zdajecie sprawy, jak dla wielu rodzin te pińcet złoty to naprawdę dużo.
Za PO-PSL więcej rozkradli, niż dzisiaj PiS daje na dzieci.
Żaden socjal nie jest najlepszym rozwiązaniem, ale wolę mniejsze zło, czyli taką pomoc Polakom, niż grabież pieniędzy podatników między kolesi.
PIS dał swoim kurwom po 500 zł za głosy w wyborach. To zwykła łapówka i okradanie reszty społeczeństwa. Gdyby te pieniądze miały rzeczywiście służyć tylko dzieciom to uruchomiliby program darmowych posiłków, szafek szkolnych z podręcznikami (żeby dzieciaki nie musiały zapierdalać z przeładowanym tornistrem) komputerów na każdej ławce, świetlic i lepszych zajęć pozalekcyjnych w szkołach - tak żeby dzieciaki mogły spędzić w szkole dodatkowych kilka godzin (dobrowolnie - zależnie od sytuacji w domu) zanim pracujący rodzice odbiorą je z placówki. Pracujący rodzice a nie cwaniactwo, które teraz zapierdala na różnego rodzaju zasiłkach "bo robić się nie opłaca". Krótko mówiąc: rodzice do pracy a dzieciaki więcej zajęć w szkole/przedszkolu - oczywiście również zajęć rekreacyjnych, wyjazdów, aktywności fizycznej lub dla uczniów z kłopotami korepetycje. To byłaby rzeczywista reforma ale za to żaden Janusz nie pofatygowałby się do urny.
PIS dał swoim kurwom po 500 zł za głosy w wyborach. To zwykła łapówka i okradanie reszty społeczeństwa. Gdyby te pieniądze miały rzeczywiście służyć tylko dzieciom to uruchomiliby program darmowych posiłków, szafek szkolnych z podręcznikami (żeby dzieciaki nie musiały zapierdalać z przeładowanym tornistrem) komputerów na każdej ławce, świetlic i lepszych zajęć pozalekcyjnych w szkołach - tak żeby dzieciaki mogły spędzić w szkole dodatkowych kilka godzin (dobrowolnie - zależnie od sytuacji w domu) zanim pracujący rodzice odbiorą je z placówki. Pracujący rodzice a nie cwaniactwo, które teraz zapierdala na różnego rodzaju zasiłkach "bo robić się nie opłaca". Krótko mówiąc: rodzice do pracy a dzieciaki więcej zajęć w szkole/przedszkolu - oczywiście również zajęć rekreacyjnych, wyjazdów, aktywności fizycznej lub dla uczniów z kłopotami korepetycje. To byłaby rzeczywista reforma ale za to żaden Janusz nie pofatygowałby się do urny.
Nie chciał bym Cię obrażać, ale trzeba być tlukiem kamiennym żeby teraz wystawiać takie argumenty.na początku po wyborach jeszcze by przeszło ale teraz gdy wychodzi że firmy której jeszcze nie zostały sprzedane Są w rękach państwa, zamiast start zaczęły notować zyski... gdzie dochody państwa wzrosły chociaż z powodu vat.
Gdzie tu złodziejstwo i łapówki?!
Nawet jak tam to wolę gdy łapówka idzie do społeczeństwa i wielu kieszeni a nie do jednej!!!
ale teraz gdy wychodzi że firmy której jeszcze nie zostały sprzedane Są w rękach państwa, zamiast start zaczęły notować zyski...gdzie dochody państwa wzrosły chociaż z powodu vat.
Gdzie tu złodziejstwo i łapówki?!
A widziałeś te zyski na oczy ? Z resztą.... jak się dotuje spółki skarbu państwa z budżetu, w dodatku na kredyt, to w papierach jakiś tam zysk wyjdzie. Tak samo z tym vatem... jak się pododaje wszystkie czynniki i zatka się ryj linią kredytową z Banku Światowego to zyski na papierze będą. Może być i złotówka zysku, oni i tak odtrąbią wielki sukces.
Nawet jak tam to wolę gdy łapówka idzie do społeczeństwa i wielu kieszeni a nie do jednej!!!
A jaka to różnica? Łapówka to łapówka, tym bardziej perfidna i skurwysyńska jak jest robiona tak bezczelnie i w majestacie prawa. Ty jako osoba prywatna pierdziałbyś już w pasiak za takie coś. Różnica jest tylko w skali - politycy przekupując społeczeństwo socjalem mogą się czuć bezkarni.
@down oj, żeś mnie zaimponował teraz, że przedytowałem żeby było mniej kurew. W sumie, wygląda lepiej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów