Przerażająca, polska wersja amerykańskiego horroru. Zaskakujące zakończenie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
to sa chlopaki milonakpl, oni opatentowali arbuzową wódke
Loaloa napisał/a:
Kurwa TEJ
Gdzie oni są TEJ
Hahaha, kto im pisał te dialogi?
Najwyraźniej poznaniak, trudno żeby dialogi szekspirowskie uskuteczniali przy trawie w samochodzie.
To akurat chłopakom naturalnie wyszło.
Finał świetny:)
Bo jak się zatrzymasz w wypizdowie i z kumplami i wysiadasz się wylać to musisz odejść 50 metrów dalej, logiczne
@up
oglądałeś do końca ?
oglądałeś do końca ?
Czy tylko mnie i nielicznym się to podobało ??? Dobry baniasty temat z dobrą beką na koniec A tu sam hej. Albo ktoś nie rozumie o co chodzi? Jak można nie zrozumieć o co chodzi? Chyba tylko o poczucie HuMORU, którego poniektórym brakuje...
aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
"Krzychu, Krzychu gdzie jesteś?" Krzychu walił konia w lesie i go poniosło aż na stację.
czy ktoś mogłby zarzucić tytułem pierwszego utworu ?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów