18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Polski challenge
nowynick • 2020-03-24, 13:19
nikt mnie nie nominował, ale dołączam do akcji

PS ten ostatni to się chyba w kiblu przed żoną schował
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hesher 2020-03-24, 16:54
Alkohol nie zabija tego wirusa chyba że wlejesz ten bimber do płuc
Zgłoś
mesjans 2020-03-24, 16:58
Ja myślałem że oni walą swój mocz, eee słabe.
Zgłoś
iskiera2 2020-03-24, 17:03
Luje tłoczą codziennie ale teraz w dobie internetu można zrobić z tego inbę. jebać was
Zgłoś
Tau 2020-03-24, 17:38
Zdrowie chłopaki, a pedalstwo co raczy się w domowym zaciszu Karmi, japy w kubeł.
Zgłoś
wilkoala 2020-03-24, 17:52
htp napisał/a:

Zabawa dla dzieci.
Myśmy to mieli "4x100" bez zakąski (oraz popitki, raz za razem). - przy trzecim był kryzys.

Bez popitki albo zakąski to bym się chyba porzygał przy drugim.
W sumie może zależy co, ale przy wódzie na pewno.
Zgłoś
wolfix313 2020-03-24, 17:58
Co za cipki, chleją bimber a wzdychają i chuchają jakby spirytus rektyfikowany pili
Zgłoś
inzGamon 2020-03-24, 18:51 1
wojtekpwse napisał/a:

Wez ziomus pal gumę z tymi pedalskimi czelendżami

Nie pękaj!
Po zaszyciu też mnie wkurwiał każdy, kto mógł sie napić... to minie!
Zgłoś
kaziolord 2020-03-24, 19:17
Co jak co ale ten czelendż z tymi fotkami z dzieciństwa to nawet śmieszny jest
Zgłoś
Cryo 2020-03-24, 19:23
Co pół roku pojawia się taki challenge dla zjebów. Dorośli ludzie, a zachowują się jakby wrócili do gimbazjum. Następne będzie palenie fajek w krzakach pod szkołą?
Zgłoś
paczfiko 2020-03-24, 20:37 1
Ja pierdole, już powyglupiac się nie można, bo jakiś smutas się znajdzie i będzie wypisac swoje wypociny jakie to głupie. Są ludzie którzy nie mają w dupie tej zarazy jak wy i siedzą w mieszkaniu, chca się jakoś pobawić, czymś się zająć. Np, ja ma dzieciaka który ma astmę i też się ograniczam do wyjścia do sklepu a nie jak sebiksy robię ogniska nad rzeką bo jest wolne od szkoły.
Ps. Dobry czelendz, ja już go od 2tygodni powtarzam.

<lol>
Zgłoś
MatiLodz 2020-03-24, 22:29
tym co się nie podoba ten challenge to chuj w dupe - nie oglądać i tyle. Chłopaki się bawią i na zdrowie niech im idzie. Nikomu krzywdy nie robią a Wy co zazdrosne Januszki?

weźcie sami wypierdalajcie jak wam się nie podoba to nie oglądać proste. Chłopaki fajnie się bawią, niech im na zdrowie idzie a wam niech żal dupę ściska dalej
Zgłoś
Gainer 2020-03-25, 6:07
I to jest wyzwanie. Koronawirusie spierdalaj. Browar!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem