18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
polski faceplant trialowy
Fumigant • 2011-01-25, 5:01

jebane nie działa

[ Komentarz dodany przez: tip.top: 2011-01-25, 07:32 ]
wystarczy się trochę postarać

Zabijam i płacą mi za to!
Zgłoś
Lajsu 2011-01-25, 23:46
Sniecha napisał/a:

to stoły szachowe przed Galerią Cuprum w lubiniu.
Miras kurwa mówiłem żebyś wcześniej ten film wstawił, to tera już samo poszło w neta...

Mówi się w dupiu czy w dupie cymbale? To jest kurwa Lubin.
Zgłoś
mkw 2011-01-26, 0:12
Lubiń funkcjonował jako nazwa tego miasta przez kilka lat po zdobyciu przez kacapów w lutym 1945 roku. Od niemieckiego Luben mówiło się Lubiń.

Kurwa ale Lubiń czy Lubin to i tak miasto w którym za publiczne pieniądze kupuje się zwycięstwo w Ekstraklasie i za podatki buduje stadion ;] Więc jeden chuj jak to sie nazywa.
Zgłoś
R................t 2011-01-26, 0:26
MMM... ciekawe kto pozwolił na wrzucanie mojego materiału tutaj. Tak film nagrałem przed galerią w Lubinie. Skaczący to Kacper.

http://www.youtube.com/watch?v=m9BVAyT0zJY
Zgłoś
Bundy 2011-01-26, 0:36
coś co jest w necie zostaje w necie elo elo. spierdalero

co do filmiku oby takich więcej, jebać kaski na 100%
Zgłoś
DyingSquirrel 2011-01-26, 10:48
"łuhuhuhu ło kurwa"
łańcuch poooszedł dłut się nauczy że się w kasku jeździ a Ty Miras mogłeś wrzucić to sam, a tak to 173 piwa poszły się kochać w krzaki. ;]
Zgłoś
bluntmeeen 2011-01-26, 19:15
piękny grymas bólu na ryju w ostatnich sekundach filmu :]

jebać kółko różańcowe oznaczone ~
Zgłoś
R................t 2011-01-26, 23:46
a więc PO:
1. łańcuch mu nie pękł tylko niewybił się z krawędzi i poślizgnął się na marmurze na, którym była woda
2. kask w niczym by mu tutaj nie pomógł bo sobie zębami przywalił i policzkiem woda mu wylatywała...

Mam wiecej takich filmów więc jak będe miał chwilę to powrzucam ;D
Zgłoś
DyingSquirrel 2011-01-27, 8:20
wyglądało jakby łańcuch strzelił. a Kacprowi wiem co się stało, czytałem na forum
pozdro dla wszystkich trialowców
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów