Film może mało sadystyczny ale ukazujący piękno tego sportu. Film ten bierze udział w konkursie jeśli się wam podoba kliknijcie lubię to na YT. Jest tyłeczek w 0:10
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
a ja powiem tak , naprawde zajebiście zmontowany filmik
w pełni oddaje to co dzieje sie na asg :S piękny sport
w pełni oddaje to co dzieje sie na asg :S piękny sport
Ile taki mundur panowie i taka replika wyjdzie?
Czy jak sprzedam nerkę to starczy?
Pobiegałbym sobie tak po lesie, fajna zabawa.
Czy jak sprzedam nerkę to starczy?
Pobiegałbym sobie tak po lesie, fajna zabawa.
Modrzew88 - obyś umarł.
Materiał zajebisty, dawno nie widziałem jakiegoś dobrego filmu z asg. Piwko leci.
Materiał zajebisty, dawno nie widziałem jakiegoś dobrego filmu z asg. Piwko leci.
Fajnie się czyta komentarze, zwłaszcza te w których porównujecie się do komandosów i później się dziwicie że z was ludzie śmieją.
"W Polsce są zazwyczaj dwa wyjścia z sytuacji: normalne i nadprzyrodzone. Normalne jest takie, że z nieba schodzą zastępy aniołów i robią za nas. A nadprzyrodzone - kiedy sami weźmiemy się do roboty."
@up ale tyś durny jest, nikt się nie porównuje do komandosów tylko wzoruje ubiór i się bawi w komandosa. ZABAWA przede wszystkim, a sport bo biegasz, taczasz się i ćwiczysz oko.
BTW Autor , fajną dupkę ma Twoja laska.
BTW Autor , fajną dupkę ma Twoja laska.
Świetny montaż, muzyka nieźle dobrana, ogólnie macie mój głos na +.
Wczoraj tak samo wstawałem na rozgrywki, jedyna różnica w 0:10
Wczoraj tak samo wstawałem na rozgrywki, jedyna różnica w 0:10
artiee napisał/a:
@up ale tyś durny jest, nikt się nie porównuje do komandosów tylko wzoruje ubiór i się bawi w komandosa. ZABAWA przede wszystkim, a sport bo biegasz, taczasz się i ćwiczysz oko.
Więc post który cytuje niżej to tylko omamy?
Dico666 napisał/a:
Po pierwsze każdy na wojnie sra w gacie, po drugie te "żołnierzyki" dzięki swojemu hobby doświadczeniem powalają każdego żołnierza, który w wojsku jest tylko przygotowywany teoretycznie i zna jedynie suchą taktykę. Były różnego typu badania gdzie drużyny asg rozpierdalały prawdziwych komandosów z wieloletnim stażem właśnie dzięki temu że potrafili elastycznie walczyć.
Nic niemam do airsoftowców napewno fajna zabawa ale niektórym myli się fikcja z rzeczywistością.
"W Polsce są zazwyczaj dwa wyjścia z sytuacji: normalne i nadprzyrodzone. Normalne jest takie, że z nieba schodzą zastępy aniołów i robią za nas. A nadprzyrodzone - kiedy sami weźmiemy się do roboty."
@Lichuj - dobra wyłoniłeś jednego przychlasta co ma przerost ego... Ale jeśli już o tym mowa to z ekipy, w której się strzelam znam zawodowych żołnierzy, policjantów, ATeków, nawet 2 strażaków... Więc to nie jest tak, że w ASG bawią się dzieci bogatych rodziców...
...pokrytą ludzkimi czaszkami!!!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów