18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
suchysongoful 2021-04-09, 15:59 1
tak to raczej kij do golfa
Zgłoś
keisats 2021-04-09, 16:02
Jarokwakin napisał/a:

To był kij golfowy panie kierowniku.

Nie uszkodziłeś za mocno? Nada się do gry?
Zgłoś
ad3k77 2021-04-09, 16:07
Kurwa, jaki kozak, w różowym Twingo... xD
Zgłoś
uFo125 2021-04-09, 16:42 27
Zgłoś
Justynka99 2021-04-09, 16:57 2
KoniecZartow napisał/a:

Wymyśliłem sobie, że 99% aktów obrony uznawane jest za samosąd.

Poprawiłam Twoją wypowiedź.
Zgłoś
Wiewór 2021-04-09, 16:57 18
edek_kotek napisał/a:

I codziennie będzie po 100 morderstw

W Polsce jest 300k sztuk broni palnej bez pozwolenia czarnoprochowej. Do kupienia w każdym lokalnym sklepie z militariami za okazaniem dowodu osobistego.
Gdzie są napady na dyliżanse, pojedynki w samo południe, napady na banki, rozboje czy zwykłe pijackie strzelaniny pod wyszynkami?
Także twój argument jest inwalida.
Zgłoś
Payan 2021-04-09, 17:10
Bandyta drogowy a nie.
Zgłoś
23456789 2021-04-09, 17:17
tatko napisał/a:

I dobrego powinien być dostęp do broni...

Mamiast wybitej szyby mielibyśmy film na hard z trupem w niebieskim aucie..
Zgłoś
ProVVe 2021-04-09, 17:36 1
edek_kotek napisał/a:

I codziennie będzie po 100 morderstw

Wmawiają ci, że każdy chce zajebac drugiego... Ile masz trupów od noży, samochodów... Przestań powielać pierdolenie głupot... Z takim podejściem całe USA byłoby juz pustynią, Rosja, Arabusy, Australia, etc etc... Wbrew bajkobisarskim tchórzliwym małym konusom 99,9% nie chce masowych morderstw, a nawet seryjni mordercy wolą mordowac spokojnie przez lata niz wleciec do warzywniaka czy GS-u po ćwiare i odpalić przebywających tam ludzi...

Wiewiór idealnie opisał krajobraz pojedynków i napadów hahahah
Zgłoś
swieca 2021-04-09, 17:47
farcz88 napisał/a:

Myślałem ze to Fiat seicento gangsta z seika sporting 1.1 (nie obrażając seicento dojebana mała furka ja miałem kiedyś matiza tez dojeb autko hehe)

To renault...
Zgłoś
mazga50 2021-04-09, 18:02
To kij do golfa.
Zgłoś
mr-dupa 2021-04-09, 18:44
Zakaz prowadzenia pojazdów !!! Ten z Audi to niezła pizda ! Mógł go przejechac.
Zgłoś
dancio1978 2021-04-09, 19:03
no to pan z renówki będzie mieć cieplutko jak go policmajstry namierzą
Zgłoś
Rozjebie 2021-04-09, 19:19 1
tatko napisał/a:

I dobrego powinien być dostęp do broni...

No powiedzmy, ze powszechny dostęp do broni jak w USA jest u nas od jutra. Jesteś gościem w niebieskim audi, w schowku masz berette. Koleś z renault podbija do ciebie z glockiem zamiast z kijem od golfa, strzela ci w szybę, a ty siedzisz z obsraną pieluchą i tak samo jak koleś z filmu gówno robisz, bo powszechny dostęp do broni nie jest TYLKO dla ciebie, ale tez dla bandytów, ośle.

I jeśli bez broni nie potrafisz się obronić przed gościem z kijem, to tak samo nie będziesz potrafił się obronić przed gościem z glockiem
Zgłoś
Kicosławek 2021-04-09, 19:36
Kij golfowy a nie baton
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem