Kompilacja polskich pojebów. Mocno wieje naszą kochaną Rosją
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No wprost niesamowite jest to ... coś ...
Powaliło mnie i idę spróbować czy dam radę tak poskakać na chodniku jak te supermegawyczesane krejzole ...
Ale gdzie mi tam do nich - jak teraz pierdolnę orła to przez ogólne oblodzenie - oni to na równej drodze potrafią ... klaaaaaaasyyyyyyyyyyk :/ Ale emocje ...
a mi sie podoba, w tym kraju brakuje ludzi ktorzy jeszcze mysla luznie, na temat..... wszyscy tylko zyja w pogoni za pieniadzem, za kartoflami i fasola.... moge tylko powiedziec, ze filmik wymiata,,,,, bo wszyscy jestescie pokoleniem zwarzywialych dzieci neo....
Myślałem że jak się najebie to bardziej będzie mnie to śmieszyc, niestety, ni chuja.
Jackass dostają grube $$$$
BONK dostają ... CHUJA w ryj!!!
BONK dostają ... CHUJA w ryj!!!
Przynajmniej nikt nie powie że chujowy montaż i ujęcia. Można się przyczepić tylko do jakości.
generalnie banda kretnów którzy myślą że są fajni bo podrabiają coś czego podrobić się nie da ale na pewno nie wieje Rosja.
Leci piwo dla ziomów ze SŁŻ
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów