To jest wolny kraj!
To jest wolny kraj!
I tutaj mam dylemat komu kibicować...
No niby menel ale jest u siebie......
a ona po polsku to nie umie?
80 procent ich to po polsku nie umie ..... Nawet kurwa podstaw
jakaś przewrażliwiona jesteś na punkcie patologii...
jak bym miał wybrać do rchuania to jednak ukrainke..
Jak tak gadasz o tym ruchaniu to coś czuję że jedyne co ruchasz to własna graba pomiędzy kciukiem a wskazującym. Innymi słowy - ukrainka to marzenie twojej ściętej , pustej głowy.
Jak tak gadasz o tym ruchaniu to coś czuję że jedyne co ruchasz to własna graba pomiędzy kciukiem a wskazującym. Innymi słowy - ukrainka to marzenie twojej ściętej , pustej głowy.
jeśli pozwolisz to chętnie się z Tobą na rchuanie umówie i żeby być mądrzejszym bez ściętej pustej głowy przyjde.. wtedy z minetki nici.. grubepięknodpuy podobno za minetkami aż kwiczą..
I jak wyszedłeś z tego stanu?
Odstawiłem alkohol. Reszta była już banałem, bo wróciła siła, motywacja i prędkość działania mózgu zwiększyła się chyba dziesięciokrotnie.
ukraińcy biorą za darmo = źle, ukrainka pracuje = źle , zaraz dokładnie ten sam debil co pisze ze ukrainka źle robi wejdźcie do takiego autobusu i powie "GDZIE JEST MOTORNICZY POWINIEN GO JUZ DAWNO WYJEBAC BO JEBIE" banda psychicznie chorych debili, nie mniej zidiociałych jak te co sie kładą pod koła w uk. no ale jezyka mogła by się nauczyć w sumie.
Tu jest Polska...jeszcze
juz wiem dlaczego roboty w mzk nie moge dostac, te leniwe do walki skurwysyny...
Po prostu od razu widać, że jesteś niedojebany.
jeśli pozwolisz to chętnie się z Tobą na rchuanie umówie i żeby być mądrzejszym bez ściętej pustej głowy przyjde.. wtedy z minetki nici.. grubepięknodpuy podobno za minetkami aż kwiczą..
Nie umawiam się z takimi debilami. Ale jak masz fajną koleżankę to podeślij ją do mnie.
Nie umawiam się z takimi debilami. Ale jak masz fajną koleżankę to podeślij ją do mnie.
i Ty to tak po prośbie do pustołebka nierchuacza walikonia..??
czyli też byś wolała rchuałać ukrainke..
Odstawiłem alkohol. Reszta była już banałem, bo wróciła siła, motywacja i prędkość działania mózgu zwiększyła się chyba dziesięciokrotnie.
No to szacunek, że się udało jednak to nie znaczy, że będę teraz szanować również roszczeniowego śmierdziela pytającego mnie kilka razy dziennie o złotówkę.
Wcale się nie dziwię. Gdy byłem żulem, dawno temu, najgorsza była pogarda ludzka. Jedzenie, ubranie, dach nad głową zawsze można było sobie naruchać. Ale tego ciągłego przeganiania, wyganiania, wyzwisk, krzyków... Tego nie nie można wytrzymać. Nie masz nawet godziny spokoju, żeby ktoś się nie przypierdolił. Nawet na działkach straż miejska potrafiła przyjechać w ciągu godziny.
Dlatego miejcie proszę szacunek do każdej osoby, bo nie znacie ich historii...
Człowieku weź nie pierdol. Nikt Ci na siłę wódy do gardła nie lał, sam się do tego doprowadziłeś, sam się postarałeś. Żal to mi może być ale ewentualnie dzieci żuli które muszą się później wstydzić w szkole że stary obszczany i obsrany leży na trawniku. Wstyd Ci było że Cię ludzie przeganiali, ale nie wstyd Ci było chlać winiacza, chodzić od krawężnika do krawężka i jebać tak że na pawia zbiera? No nie kurwa, nikt Ci tego nie wybierał, zawsze mogłeś iść do ośrodka i do pomocy. Ale nie... bo tam trzeba być kurwa trzeźwym
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów