Cytat:
Ciekawe ilu z występujących tutaj ekspertów widziało kiedykolwiek na żywo P-64, P-83, Raguna lub 7,62 mm kbk AK"XX"
Mam nadzieje że niewielu... bo pomimo że to całkiem niezły sprzęt.. to jednak dziadostwo (nie licząc AKM czy Raguna... chociaż powiem że Glauberyt to świetny sprzęt "must have" dla każdego kolekcjonera)
Cytat:
@Dżizas_kurde
Nie wiem czy będziesz w ogóle w stanie to pojąć, ale ludzie którzy wychodzą ze swojej nory/piwnicy/mieszkania mają sporą szansę spotkać się w trakcie codziennego, zwykłego życia z policją - i właśnie z tych spotkań wynieść szczerą nienawiść i pogardę dla tej żałosnej bandy kretynów i nieudaczników.
Gdy potrzebowałem pomocy od policji - nie uzyskałem jej ani razu, zostałem jedynie spławiony.
Otóż.. nie mam nory.. szczerze mówiąc ze względu na tryb pracy... jestem poza domem średnio 10 godzin na dobę
(nie w biurze)
Wiesz ile problemów z policją miałem przez ostatnie 2 lata ?
Żadnego....
Ani jednej kontroli... ani jednego legitymowania... ani jednego kontaktu bezpośredniego...
Nawet kurwa pierdolonego mandatu za parkowanie... ani za prędkość (a dużo jeżdżę)
I wiesz co ?
Jak jebneli mi samochód spod bloku to policja znalazła go po 42 minutach od zgłoszenia (pomijam fakt że widziałem jak mój samochód odjeżdża i w którą stronę)
Więc nie pierdol patusie że masz problem z Policją.