Oglądać koniecznie z głosem.
Oglądać koniecznie z głosem.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten naród swoim działaniem lub w przypadku wojny, milczącym akceptem sam od lat nakręca rusofobię, sami dostarczają powodów aby ich normalni ludzie zaczęli nienawidzić.
Ciekawe, że jesteś milcząco ślepy na działania choćby Amerykanów, którzy bombardują kraje na podstawie sfabrykowanych "dowodów".... Tamci pewnie mogą, bo niosą demokrację.
Nie zesraj się kapitanie Miękka Faja
Jeżeli te 12 to Twój wiek, to idź z mamą na zakupy po artykuły szkolne, zaraz nowy rok szkolny, będą cię nauczyciele jedynkami i uwagami jebać. Ale jeżeli te 12 oznacza wielkość penisa, co można sądzić po nicku, to mam takie pytanie. Dlaczego wgl cokolwiek się wypowiadasz, gdy tu poważne, normalne i ludzkie poglądy ludzie okazują, jakie mają. Weź idź sobie pooglądaj, jak sobie do ryja sraja, albo temu podobne rzeczy, bo skoro nie napisałeś nic mądrego, to zapewne ci te 12 cm staje jak takie rzeczy widzisz
Gość rownie dobrze mógł się tak odezwać do Polki, wtedy by były komentarze ,,dobrze zajebał szmacie” ,,dobrze jej tak” itp. Ale że Ukrainka to już współczucia i refleksja, a co drugi filmik z Ukraińcami czy Murzynami to zaciesz, gdy im więcej dostają wpierdolu słownego czy przemocy fizycznej.
Cóż Polak jest jak chorągiewka na dachu, obróci się, gdzie wiatr zawieje.
Typ i tak trafi jak kosa na kamien, a jak mu wpierdolą to zobaczymy tu finał jego pato-popisówy.
Bo kurwa ludzie z powodu wojny cicho przyzwolili na rozkwit jebanej ksenofobii i faszyzmu. Wystarczy popatrzec po Sadolu jak tego typu patusy smarują gównem Rusków, odczłowieczają każdego, od dziecka po starca. Dareczek1234, OdbytBIskupa, czy nawet ten zjeb Halman, który z uwielbieniem wyszukuje filmiki z Ruskami, żeby opowiadać jakie to bydło... Ludzie pozdejmowali maski grzecznych i poukładanych, i teraz widać kim są.
Ruskie w pełni zasługują, to raz. A teraz leć do Putina i wypłacz mu się w rękaw. W ogóle, co ty jeszcze robisz w Polsce? Musisz się tu bardzo męczyć.
Ruskie w pełni zasługują, to raz. A teraz leć do Putina i wypłacz mu się w rękaw. W ogóle, co ty jeszcze robisz w Polsce? Musisz się tu bardzo męczyć.
Mentalnie bliżej Ci do tych Rusków, których tak nienawidzisz, więc ja się pytam co Ty tutaj jeszcze robisz?
Ciekawe, że jesteś milcząco ślepy na działania choćby Amerykanów, którzy bombardują kraje na podstawie sfabrykowanych "dowodów".... Tamci pewnie mogą, bo niosą demokrację.
Dużo wycierpieliśmy od tych strasznych Amerykanów? Może dziadka ci zastrzelili, babcię zgwałcili, a drugą okradli, co?
Morda jest. Znajdą chuja.
To się zrobi zrzutkę na dobrego obrońcę, a chłopu należy się medal za walkę z ruskim gównem Niby to tylko zwrócenie uwagi tym małpim odpadom, ale patrząc na to jak wszyscy chowają głowę w piasek, to i tak cieszy i pokazuje, że jest jeszcze jakaś nadzieja.
Nasza miejscowa patologia strasznie urosła w piórka, że znaleźli kogoś niżej od siebie w łańcuchu spierdolenia
Tak, a najlepiej to widać na sadolu. Tutaj nie ma dnia bez jebania czarnuchów, pedałów i koniecznie banderowców. A najzacieklej jebią ci najbardziej spierdoleni. Wyrzutki społeczne i przegrywy. Bo jak samemu się jest na dnie społecznej hierarchii to od razu człowiekowi robi się raźniej jeśli znajdzie kogoś niżej. Wtedy czuje się jak Pan.
To się zrobi zrzutkę na dobrego obrońcę, a chłopu należy się medal za walkę z ruskim gównem Niby to tylko zwrócenie uwagi tym małpim odpadom, ale patrząc na to jak wszyscy chowają głowę w piasek, to i tak cieszy i pokazuje, że jest jeszcze jakaś nadzieja.
Nie rozśmieszaj mnie gościu. Z czego wy zrobicie zrzutkę, gołodupcy i przegrywy?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów