📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
poprzedni rok był naprawdę dobry. A byłby idealny gdyby nie PZPN i niszczenie przez niego polskiej piłki. a i gdyby nie jakaś nieumiejętność w trenowaniu reprezentacji w piłkę nożną. bo piłkarze są, tylko trenerów nie ma
PoLsKa mistrzem PoLsKi!
tym pływakom, kazał bym wskoczyć do wody, a poźniej sprzedał bym drabinke. ;]
no i znowu wychodzi na to, że we wszystkim polacy zajebiści... no cóż, trzeba się dowartościowywać... chuj z obiektywizmem...
jeśli film się zaczyna dłużej niż 10s, i w tych 10s nic ciekawego się nie dzieje, to od razu powinno się go wywalać
Tak niby pisze Kibice reprezentacji polski a tu widzę legie wisle... może ja źle interpretuje autora ale wg mnie powinno być Kibice polskich drużyn i sportowców tyle ode mnie
tofur napisał/a:
no i znowu wychodzi na to, że we wszystkim polacy zajebiści... no cóż, trzeba się dowartościowywać... chuj z obiektywizmem...
Smutne musisz mieć życie.. najlepiej płakać i powtarzać jakim to jest się zjebanym. Co nie? Powiedz mistrzu, to sobie powtarzasz codziennie do lustra?
jendrke napisał/a:
@dwakilo
czyżby warn ?
Zbyt wiele lat już tu się produkuję na tym portalu. Poza tym to powiedziałem prawdę
Dzawor napisał/a:
Smutne musisz mieć życie.. najlepiej płakać i powtarzać jakim to jest się zjebanym. Co nie? Powiedz mistrzu, to sobie powtarzasz codziennie do lustra?
Uśmiałem się... Jestem zajebiście zadowolony ze swojego życia i może właśnie dlatego nie muszę spuszczać się nad każdym, najmniejszym sukcesikiem w sportach które są w zasadzie przejściową modą, bo akurat jakiś polak coś tam wygrał. Gdyby jakiś polak zaczął wygrywać w sraniu na czas, cała Polska okazała by się fanami srania na czas.... I nie jestem na tyle zjebany, żeby rozmawiać z lustrem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów