📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Połowy nie bawi, bo pewnie tak samo na imprezie z desperadosem w ręce krzyczą: MELANŻ !
Polski stand-up ssie. No ale skoro tego typu występy prowadzi Hubert Urbański, no to nie oczekujmy występów rodem z Ameryki.
stracilam 3 minuty zycia ogladajac to przez przypadek w tv - ten przed nim wcale nie byl lepszy
noo wybaczcie, ale jak stendap prowadzi Dupert Czubański to sorry...
o co urbańskiemu chodzi z tym pojebanym skakaniem na początku? chciał być fajniejszy? ;D
"super HU(bert)JU"
"super HU(bert)JU"
Kurwa skończyły mi się tosty, a na dodatek nie mam nic do picia. No i ja pierdole skończył mi się zapas przezabawnych przekleństw.
hahahahhahaaha brawa! Oklaski dla tego pana. Jak miałem 12 lat to mnie to jeszcze bawiło.
hahahahhahaaha brawa! Oklaski dla tego pana. Jak miałem 12 lat to mnie to jeszcze bawiło.
Plebs dla plebsu. I nie pierdolcie, że nie. Teraz podstawą udanego skeczu jest rzucanie kurwami. Pewnie, że każdy z nas używa takiego słownictwa ale publicznie powinno się zachować ogładę. Kiedyś utrzymywano taki poziom i nie było problemów z takimi gimnazjalnymi gównami jakie są teraz. W przyszłości będę się bał obejrzeć dobranockę z dzieckiem bo jeszcze rzucą jakąś "kurwą". Jebane pokolenie "włatcy móch", jp i "dżej bi" - wypierdalać
Wiader, to nie tak dawno w sumie...
Swoją drogą, skoro znacie kogoś lepszego niż Czarek, to czemu nie wrzucicie? Przecież ten temat właśnie do tego służy, aby dodawać też Waszych stand-uperów.
Koniec pierdolenia o tym czy to było śmieszne czy nie, tylko dodawać proszę.
Swoją drogą, skoro znacie kogoś lepszego niż Czarek, to czemu nie wrzucicie? Przecież ten temat właśnie do tego służy, aby dodawać też Waszych stand-uperów.
Koniec pierdolenia o tym czy to było śmieszne czy nie, tylko dodawać proszę.
The Butcher napisał/a:
@androgenius
Odpierdol się od naszego kraju, ja jestem z tego dumny, że urodziłem się właśnie tutaj, bez względu czy mam dobre drogi, czy oszustów w rządzie. Tutaj się urodziłem i tu dorastałem i jestem z tego dumny.
I Chuj Ci z tego, że jesteś dumny... Jakbyś miał szanse na godne życie już dawno byś spierdolił z tego kraju...
The Butcher napisał/a:
A co do tematu: głupiec gada a tłum klaszcze. Nie ma w tym nic co potrafi rozbawić
Nie moja wina, że nie rozumiesz... Widocznie jedyne żarty jakie Cię bawią to seria tandetnych tekstów z serii "Twoja Stara"... także kolejne
Co do tematu:
Podoba mi się, dobry Stand Up jak na naszych Polaczków... Piwo leci!
Gusta jak gówna... każde inne...
Jeden z najmarniejszych standupów jakie widziałem w życiu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów