📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Bardzo ciekawy wystrój klubu... Tył MINI na ścianie, stolik na silniku, kratownica wymalowana... Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć gdzie się on znajduje?
Moja znajoma ma w nim swój udział ;P Ale ogólnie props
Blondyna przednia, to lubię - suczita stail
Czyżby początek to komis w Chwaszczynie, a potem przystanek na Buraczanej w Gdyni?
Podoba się Z pomysłem, jak na amatorski wytwór A i merc fajny. Wspominam z sentymentem swoje w202 - czarny, obniżany esprit na feldze 17" monoblock. Mimo, że tzw "wersja afryka" jeździł zacnie
bit fajny montaz fajny ale nawijka i poziom tekstu jak dla podstawówki, nic dziwnego, ze tyle piw
robil lamus
robil lamus
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów