Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Bardzo ciekawy wystrój klubu... Tył MINI na ścianie, stolik na silniku, kratownica wymalowana... Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć gdzie się on znajduje?

Tego merolka widziałem u mnie pod blokiem niedawno
Leci piwko.

Leci piwko.
Czyżby początek to komis w Chwaszczynie, a potem przystanek na Buraczanej w Gdyni?

Podoba się
Z pomysłem, jak na amatorski wytwór
A i merc fajny. Wspominam z sentymentem swoje w202 - czarny, obniżany esprit na feldze 17" monoblock. Mimo, że tzw "wersja afryka" jeździł zacnie

bit fajny montaz fajny ale nawijka i poziom tekstu jak dla podstawówki, nic dziwnego, ze tyle piw
robil lamus
robil lamus
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie