📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Opluł sobie kamerkę, a potem to wytarł... Mógł od razu sobie na biurko nasrać, wzbudziłby szacunek! Debil jebany. Powinien dostać bana na życie.
Wszystko chuj.
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Łódź przeprasza... niestety mialem nieprzyjemnosc go poznac, pracowlem z nim...
robson101 napisał/a:
kto to jest ? czemu gość nagrywa takie filmiki ?
To jest Bonzo haker z jutuba zaklada hasla na plyty glowne z nim nie ma zartow
no debil... kurwa no debil
"Są dzieci co w wieku pięciu czy dziesięciu lat są zabieraNI tam w jakimś miejscu i jest GWAŁT." <- Żal mi takich ludzi, nie zdają sobie sprawy z własnej tępoty umysłowej... Ja pierdole, ale beka z takich ludzi. Żeby poprawnie zdania nie umieć złożyć... Nudzi się chłopakowi, nie ma co robić, to się dobrał do komputera i chce w jakiś sposób zaistnieć swoimi wielce zajebistymi wypowiedziami na tematy, na które wypowiada się nie więcej niż minutę, bo nie wie co powiedzieć
"WY JESTEŚCIE GNOJAMI JEBANIMI" XD
"WY JESTEŚCIE GNOJAMI JEBANIMI" XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów