📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tf4rdy napisał/a:
Kurwa, dlaczego to jest po angielsku a nie po polsku?!
Bo był robiony dla cudzoziemców, żeby poznali trochę ofiarności Polski w czasie II WŚ i jak nam pięknie za to odpłacili, a wstawiam go tu, ponieważ czytając niektóre kretyńskie posty typu "Hitler wróć", doszedłem do wniosku, że moich rodaków, też by się to przydało doinformować, gdyż ich poziom wiedzy o tym jest żałosny...
Bo był robiony dla cudzoziemców, żeby poznali trochę ofiarności Polski w czasie II WŚ i jak nam pięknie za to odpłacili, a wstawiam go tu, ponieważ czytając niektóre kretyńskie posty typu "Hitler wróć", doszedłem do wniosku, że moich rodaków, też by się to przydało doinformować, gdyż ich poziom wiedzy o tym jest żałosny...
Właśnie o to mi chodziło - powinno być po polsku z angielskimi napisami.
bovski napisał/a:
@CBŚ nie śmiej się z własnej niewiedzy, niedouczona kurwo
Hoho, dzielni Polacy całe 3 dni ginęli, ponosząc skutki swojej:
a) debilnej polityki rówowagi
b) debilnej doktryny
c) debilnej taktyki i ataku odwodami
Potem, kolejne 2 miesiące starali się bezsensownie 'odbić' Warszawę, jak wiadomo, bezskutecznie - abstrakcyjność ich planów można porównać do niemieckiej ofensywy w Ardenach.
Ale nie - Polacy są najdzielniejsi, Amerykanie są głupi i to jest niesprawiedliwe, że tyle filmów o nich robią (nie ważne, że wygrywali) a o Nas tylko 2 piosenki zrobili
Amor Patriae Nostra Lex napisał/a:
Skąd wiesz co on wie? Jeśli myślisz, że jesteś najmądrzejszy, to mam złe wieści.Nie masz pojęcia co to jest pensja minimalna i do czego służy ten mechanizm.
Amor Patriae Nostra Lex napisał/a:
No chyba jednak nie xDOgólnie czytając twój post stwierdzam, że szkoda mi czasu na tłumaczenie ci elementarnych spraw
piers napisał/a:
nich* Taki z Ciebie "patriota" a elementarnej wiedzy na temat języka polskiego Ci brakuje.Piwo dla Ciebie i w szczególności dla Nich.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów