Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gówniarzu pierdolony! To są twoi rówieśnicy obesrańcu ! Ta patologia nie chodzi na wybory, dla nich polityka nie ma znaczenia liczy się chlanie i ćpanie.
Ja jestem Narodowcem i głosowałem na Kukiza a zapewniam cie że na większość dowolnych tematów, merytorycznie nie miał byś przy mnie nic sensownego do powiedzenia...
Nie wstyd ci za te słowa co tu napisałeś?, jesteś narodowcem... bądź sobie... ale widzisz, ja osobiście bym z tobą w dysputę nie wszedł, bo nie zwykłem rozmawiać z ludźmi, którzy nie potrafią się zachować... A twoje pierwsze słowa są tego dowodem.
lol zwykłe pizdeczki, naliczyłem ich chyba z 9, śmiało mogli by odbić kolegę, fakt później troche przejebane na osiedlu, miejscówki poobstawiane patrolami 24/7 ale po miesiącu - dwóch wszystko wraca do normy
To jest tak zaawansowany sarkazm, że przez chwilę zastanawiałem się czy nie jesteś debilem i nie piszesz tego na poważnie.
Same kozaki..
Gówniarzu pierdolony! To są twoi rówieśnicy obesrańcu ! Ta patologia nie chodzi na wybory, dla nich polityka nie ma znaczenia liczy się chlanie i ćpanie.
Ja jestem Narodowcem i głosowałem na Kukiza a zapewniam cie że na większość dowolnych tematów, merytorycznie nie miał byś przy mnie nic sensownego do powiedzenia...
Jesteś narodowcem? Zatem mam 2 pytania. Dlaczego naród jest taki ważny? Skąd bierze się wartość tego, w imię czego żądasz od innych przymusowych ofiar z ich własności i życia?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów