Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
2:55 - ok, winny jest ten facio co zmieniał pas
Mówimy o tym na rondzie? On nie zmieniał pasa tylko go zajmował (nie miał obowiązku wjeżdżać na prawy, bo na jego wjeździe był tylko jeden pas). A biorąc pod uwagę, że wjeżdżali na rondo praktycznie jednocześnie, "czarny" miał prawo nagrywającego wcześniej nie widzieć, w najlepszym przypadku mówimy o współwinie (osobiście by się skłaniał ku "wyłączna wina nagrywającego").
Mało tego to nagrywający wjechał na nieprawidłowy pas (wjeżdżał z trzech pasów z prawego i powinien na prawy wjechać, a nie od razu pchać się na środek).
3:18. Jest taka niepisana zasada. Jak jedziesz samochodem, czy innym pojazdem i przez droge przebiega jeleń/sarna, zatrzymaj się i poczekaj chwilę, bo w 99% przypadków, za nią polecą następne.
... i stój tak ze 3 doby, aż połapiesz się że to była właśnie ta ostatnia
Mówimy o tym na rondzie? On nie zmieniał pasa tylko go zajmował (nie miał obowiązku wjeżdżać na prawy, bo na jego wjeździe był tylko jeden pas). A biorąc pod uwagę, że wjeżdżali na rondo praktycznie jednocześnie, "czarny" miał prawo nagrywającego wcześniej nie widzieć, w najlepszym przypadku mówimy o współwinie (osobiście by się skłaniał ku "wyłączna wina nagrywającego").
Mało tego to nagrywający wjechał na nieprawidłowy pas (wjeżdżał z trzech pasów z prawego i powinien na prawy wjechać, a nie od razu pchać się na środek).
Co Ty pierdolisz. Gość ma rację, wina czarnego auta i nawet nie mam zamiaru Ci tłumaczyć dlaczego. Druga sprawa, że nagrywający to albo pizda bez refleksu albo kutas.
Co Ty pierdolisz. Gość ma rację, wina czarnego auta i nawet nie mam zamiaru Ci tłumaczyć dlaczego. Druga sprawa, że nagrywający to albo pizda bez refleksu albo kutas.
A może wina Twoich starych i nie zamierzam Ci tłumaczyć dlaczego?
No piękna teza, nie do obalenia i nie poparta żadnym zmyślonym argumentem. Rozumiem, że to pierwsze kroki w karierze trolla.
Ale doceniam, że napisałeś więcej niż jedno zdanie, bo to jak na Twoje wypowiedzi, to ogromny wysiłek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów