Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
maciupek123 2017-12-15, 10:48
bocianoff - takim nadgorliwcom powinno obierać się prawka. Pieszy pierwszeństwo ma dopiero wtedy gdy daje znak że wchodzi na pasy. Tutaj stoi sobie człowiek metr od jezdni - nie ma on pierwszeństwa dlatego jak ktoś się zatrzymuje, można powiedzieć że łamie bardziej przepisy, niż gdyby przejechał. Zresztą jak każdy inteligentny człowiek wie że zatrzymywanie się przed przejściem na dwupasmówce to usiłowanie zabójstwa pieszego oraz wymuszanie odszkodowań bo inaczej tego debilnego czynu nazwać nie można. Żebym nie był taki gołosłowny mieszkam 100 metrów od takiej drogi z bodajże 3 pasami na odcinku 500 metrów, może i nawet mniej i kilka razy dziennie nią jeżdżę i miałem masę sytuacji w których pieszy uratował swoją dupę bo się rozejrzał, a bywało i tak żę babcia nie zdążyła dojść na drugi pas i tylko dlatego nie wzywaliśmy zakładu pogrzebowego. Na drodze trzeba myśleć dlatego takie ameby jak bocianoff i kobiety nie powinny mieć prawa jazdy.
Zgłoś
wojniz2 2017-12-15, 11:38
@bocianoff, Jestem kierowcą, jestem też pieszym, ale w życiu takiej bzdury nie słyszałem. Pieszy nie czeka na tej drodze, aż jakiś kierowca mu pokaże, że może iść. Pieszy czeka, aż ON będzie uważał, że będzie mógł bezpiecznie przejść. Kierowca, który jest uprzejmy, wpływa, na pieszego decyzję. Gdy by nie to, to pieszy by sam z siebie podjął decyzję o przejściu, w momencie, gdy faktycznie byłoby bezpiecznie.

Setki razy przechodziłem po przejściach przez drogę jak na filmie. Jak przechodzę sam z siebie, to zawsze mam wolne dwa pasy na tyle, żeby przejść na drugą stronę. Za to jak przechodzę, bo ktoś mi się zatrzyma, to na środku przejścia muszę zwracać szczególną uwagę, czy coś na drugim pasie nie jedzie, bo nigdy nie wiadomo.

I teraz pytanie. Dla mnie jako pieszego, która opcja jest bezpieczniejsza? Jak przechodzę sam z siebie, czy gdy kierowca jest uprzejmy i mnie na przejście wpuszcza?
Zgłoś
bednar97 2017-12-15, 16:09
@feniks_01

sam często jak wracam do domu (z piwerka czy z roboty) i mam kawałek do przejścia poboczem to nawet sie kurwa nie ruszam z domu bez odblasku, ja jebie takie trudne wziąć do kieszeni czy do plecaka i zalożyć..
Zgłoś
bocianoff 2017-12-16, 0:39
@maciupek

Usiłowanie zabójstwa? Pierdolisz jak potłuczony.

@wojniz

Jeden czeka, aż może iść, drugi czeka, aż go ktoś wpuści. Kwestia nawiązania kontaktu wzrokowego i sytuacji. Jeżeli widzę, że pieszy patrzy się na moje auto, ewentualnie nawiążemy kontakt wzrokowy, to się zatrzymuję i przepuszczam. Nigdzie nie napisałem, że należy zatrzymywać się przed każdą świętą krową, która stoi przy pasach. I oczywiście, że zatrzymanie się kierowcy wpływa na decyzję pieszego - po to się go wpuszcza, by wlazł na tę jezdnię. A to, czy jakiś pojeb z lewej będzie nieuważnie zapierdalał nie zależy ani od pieszego, ani od ustępującego. I to te osoby, które wyprzedzają i potrącają na przejściach są jedynymi winnymi.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem