Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kokos_123 2018-01-31, 15:14
Pilotn22 napisał/a:

Chyba nigdy nie przestanie mnie dziwić jak można w nocy (tudzież po zmroku) jeździć na drogach jak 1:50 czy 2:00 bez długich świateł. Nikogo by nie oślepiali, a widoczność wzrasta trzykrotnie. O ile ten z dzikiem być może nie miałby szans bo wybiegły mu z boku, to ten z bambi zauważyłby je znacznie wcześniej

gość z 2.00 miał długie, tylko słabe, ale miał.
Ja zawsze się na tym łapię, jak świecą ci się znaki a nie jest mokro, to znaczy że kurwa oślepiam innych.
Zgłoś
piterek098 2018-01-31, 15:32 2
Podobał mi się koleś z który się pojawił w 5:50 jechał przez Rumię. Nie moja wina , a czyja? Co za pierdolec pewnie GWE zgadzam się z użytkownikiem banerr
Zgłoś
BKKWK 2018-01-31, 16:02 3
Jebana święta krowa z ostatniego filmiku, która nie potrafi przyspieszyć podczas wyprzedzania, bo "jadę z ustaloną prędkością i nie przekroczę jej o 1 km/h", powinna oddać swój samochód jako zastępczy temu, w którego przypierdoliło BMW.
Zgłoś
tarcer123 2018-01-31, 16:29
Niektórzy to myślą że jak mają opony zimowe to można na śliskim zapierdalać ile fabryka dała. Taki chuj... Potem ich zeskrobują z drzew.
Zgłoś
rafikfaf87 2018-01-31, 16:37
3:19 "Poczuj moc"
3:20 "Ostatni Jedi""
3:21 "Jeeeeb"
Zgłoś
ellsworth 2018-01-31, 17:14
Banda debili, która zimę to widziała tylko na kartkach w kalendarzu.
Zgłoś
Pirx 2018-01-31, 17:28
pierwszy film potwierdzam. W Hajduszku tak skurwysyny jeżdżą.
Zgłoś
ktociewalil 2018-01-31, 17:38
Pierwszy to łeb totalny...Odpuscil by hamulce skrecil w prawo i tyle.Ale tak robi wiekszosc mistrzow kierownicy hebel do konca i czekanie co sie stanie...
Zgłoś
Facior12 2018-01-31, 18:03 2
5:45 widać ze typ ma sraczkę w głowie "nie moja wina" oczywiście ze twoja. Istnieje coś takiego jak zasada ograniczonego zaufania. Rozumiem ze przycisnął bo chciał zdażyć na zielonym ale widzi ze typ przednim zapierdziela srodkiem (widać to było z dużej odległości), cóż myślał że jedzie mości hrabia i jest z kauczuku.
Zgłoś
.Piotrek 2018-01-31, 18:10
ktociewalil napisał/a:

Pierwszy to łeb totalny...Odpuscil by hamulce skrecil w prawo i tyle.Ale tak robi wiekszosc mistrzow kierownicy hebel do konca i czekanie co sie stanie...

Skrecił w prawo, wjebał się w dziure i pogiął felge a typa z corsy by za chuja nie znalazł. Też tak kiedyś mówiłem dopóki moja mama nie wjechała do rowu żeby uniknać zderzenia z najebanym menelem w starym pasesratti. Gdyby nie AC to by została bez narzędzia pracy. Serio, lepiej jebnąć, a najlepiej podłużnicą w środek drzwi - jest szansa że wymuszujący kretyn zostanie wyeliminowany z puli genowej.
Zgłoś
TheXArczi 2018-01-31, 18:24 5
OStatnia akcja. Mistrz wyprzedzania kurwa twoja mać, nie spojrzy w lusterko czy coś jedzie, tylko zjedzie na lewy pas i "gna" tą samą prędkością, co wyprzedzany.
Zgłoś
eMJay8086 2018-01-31, 19:38 2
3:20 dobrze ci zjebany chuju, trzeba było szorować więcej w zabudówce! Szkoda peżocika...

@pakicito
po to jest światło żółte...

@ponczo11
Co za szmata w BMW serii X rozpierdala niewinną Skodę...

@6minuta @banerr
Dokładnie - "to nie moja wina" - a kto się wpierdolił w auto jak nie ty

Uzupełniając o zabudowanym i Peugeocie - oczywiście P się nie upewnił czy może skręcić i nie przeszkodzi komuś w zapierdalaniu...
Zgłoś
makabrax 2018-01-31, 21:29
wydaje mi się, czy ten z bmw w 2:30 wyczuł zarobek widząc, że typ "zmienia pas"...
Zgłoś
pakicito 2018-01-31, 22:07 1
Cytat:

@pakicito
po to jest światło żółte...

3 razy mignięcie zielonym i dopiero potem żółte i z daleka widzisz czy zdążysz, ale lepiej wpierdolić mandat i tyle
Zgłoś
tarcer123 2018-02-01, 5:12 1
Swiao zolte nie sprawdza sie czesto w przypadku aut osobowych. Nie wspomne o autobusach i ciezarowych. Kurwa mac czy to naprawde tak ciezko zrobic pulsujace zielone przed zmiana na zolte. Przeciez nie trzeba nawet nic dokladac. Wystarczy zmienic program w sterowaniu sygnalizacja. Ale zamiast tego lepiej zakladac kamery na skrzyzowaniu i walic mandaty. Bo to sie oplaca.
Pomijam debili co nawet przy licznikach czasu wala na czerwonym.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem