To właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję uczyć się na błędach innych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
RoBoS_PL napisał/a:
Racja. Lepiej popierdalac UNO bez ABSu 140 i miec pretensje do innych że jaśnie panu wyjechał przecież lewy pas jest jego.
A może to Ty bałwanie byłeś tym kierowcą który wyjechał? Dojebałeś się do kierowcy Uno, ale do gościa w tirze który robi taki manewr stojąc w korku nie masz zastrzeżeń? Czy Ty jesteś pierdolnięty?
3:02 - jak widzę takie akcje to mi ręce opadają. Jeden debil cuduje od lewej do prawej bez kierunkowskazów, a drugi bałwan nie obserwuje drogi i nie potrafi przewidzieć, że ktoś może odjebać taką akcję.
No chyba, że specjalnie w niego przywalił bo stwierdził, że nie można nie wykorzystać takiej okazji do remontu przedniego zderzaka.
No chyba, że specjalnie w niego przywalił bo stwierdził, że nie można nie wykorzystać takiej okazji do remontu przedniego zderzaka.
jak widać duża część ludzi nie myśli, jeden krety wykonuje jakiś dziwny manewr, widzisz to z 200m czy nawet 100 m zwolnij, przyhamuj , a nie kurwa jak na autopilocie byle do przodu, bo mam kamerę, bo nie będzie moja wina
4:20 powinno być więzienie dla tych co wymuszają na pieszym przejście przez pasy! Zagrożenie w ruchu lądowym minimum. POLSKI KRD SIĘ KŁANIA! Pieszy na chodniku nadal jest pieszym na chodniku, a nie na jezdni! Wysepka na środku jezdni jest wysepką a nie jezdnią! Idioci uczą innych idiotów, a później mamy jeszcze większych cwaniaków-idiotów na przejściach doprowadzających do megaidiotycznych wypadków. 6:50 to już totalna abstrakcja. Biały winny!
Cieszę się, że dzięki swojej nędznej pracy w firmie zwanej polucja mogę jebac i karać takich szeryfów w korkach kwitami po 500, a imbecylom wyprzedzającym na przejściu dla pieszych zabierać prawka i kierować na egzamin
1:33 właśnie po to w samochodach jest klakson...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów