📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Oponka napisał/a:
mnie to zawsze śmieszy trąbienie na sarny lub inne zwierzęta. chcesz w nie jebnąć? ZATRĄB! 100% skuteczne!
Gówno się znasz Wystarczy zatrąbić a zwierze przeskakuje nad samochodem 6.30s
@ up Oponka
U zwierząt występuje mechanizm znieruchomienia/zamrożenia widać to na filmikach na których sarna czy inny zwierz wyjdzie na drogę i lampi się na auto które pędzi w jego strone wystarczy mignąć światłami/zatrąbić by zwierze uciekło, chyba koleżanko mało jeździsz, mnie ten głupi klakson nie raz uratował dupę, nie wspomnę o sytuacjach na motocyklu
U zwierząt występuje mechanizm znieruchomienia/zamrożenia widać to na filmikach na których sarna czy inny zwierz wyjdzie na drogę i lampi się na auto które pędzi w jego strone wystarczy mignąć światłami/zatrąbić by zwierze uciekło, chyba koleżanko mało jeździsz, mnie ten głupi klakson nie raz uratował dupę, nie wspomnę o sytuacjach na motocyklu
0:50 Powinien być w tych filmach z szybką karmą . Spotkała go kara za puszczanie gówna w głośnikach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów