To właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję uczyć się na błędach innych
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
4:40 Kraków -Nowohucka i Klimeckiego, gdybym miał kamerę to dwa dzwony bym tam nagrał i kilka niebezpiecznych sytuacji. Nie wiem co tam jest nie tak na tym skręcie w lewo ale kierowcy tam głupieją, zwłaszcza ci z obcymi rejestracjami.
ire09 napisał/a:
4:40 Kraków -Nowohucka i Klimeckiego, gdybym miał kamerę to dwa dzwony bym tam nagrał i kilka niebezpiecznych sytuacji. Nie wiem co tam jest nie tak na tym skręcie w lewo ale kierowcy tam głupieją, zwłaszcza ci z obcymi rejestracjami.
Zgłupiał to kierowca wciskając gaz będąc na łuku ( pewnie myślał że motocyklem jedzie )
matrix1993 napisał/a:
1:15 i 2:15 to nie jest ten sam debil młody mistrz kierownicy ?
A mało to Punciaków po kraju jeździ? Coś musiało wypełnić niszę po Maluchu oprócz Srajczento
Widać że sporo osób oszczędza na zimówkach.
Uchwyt się zgadza, telefon raczej też. W obu przypadkach LG, auta też się zgadzają
matrix1993 napisał/a:
1:15 i 2:15 to nie jest ten sam debil młody mistrz kierownicy ?
Uchwyt się zgadza, telefon raczej też. W obu przypadkach LG, auta też się zgadzają
Każda kolejna kompilacja utwierdza w przekonaniu, że nieświadomość (braku) pierwszeństwa i nadmierna prędkość, to powody 99% wypadków i kolizji. Kurwa mać, zrobić obowiązkowy egzamin teoretyczny co 5 lat i będzie spokój...
5:35 Ja rozumiem wymuszenie pierwszeństwa itp, ale gość z kamerką miał w chuj czasu na reakcję i mógł spierdolić nawet na pas do jazdy z przeciwka bo nic nie jechało. A tak ma wspaniałą pamiątkę, bitego złoma i lekko miesiąc bez auta (o ile jest co zbierać z samochodu po takim strzale). Krótko mówiąc trafił swój na swego.
Kurwa troszkę śniegu spanie i już kurwa wysyp debili na drodze. Psie zaprzęgi ciągnące się na 20 aut bo jakiś debil z przodu boi się jeździć i jedzie prędkością 30 km/h. Następni debile jadący za nim, którzy boją się wyprzedzić. Ja pierdolę, jak ktoś się boi szybko i bezpiecznie jeździć to niech się przesiądzie kurwa na autobus lub pociąg.
Może dobrze, że ubezpieczenia podrożeją to chociaż część niedzielnych kierowców sprzeda swoje złomy.
Śmiejecie się z młodych w gulfach i astrach robiących bączki, czy ćwiczących sobie poślizg na zlodzonych parkingach, ale to najlepszy trening na jazdę zimą. Szkolenie odruchów w razie wpadnięcia w poślizg.
Może dobrze, że ubezpieczenia podrożeją to chociaż część niedzielnych kierowców sprzeda swoje złomy.
Śmiejecie się z młodych w gulfach i astrach robiących bączki, czy ćwiczących sobie poślizg na zlodzonych parkingach, ale to najlepszy trening na jazdę zimą. Szkolenie odruchów w razie wpadnięcia w poślizg.
SpeedyG napisał/a:
Kurwa, dokładnie. Żyję tylko dzięki temu że lubię sobie pojechać pod market i strzelić parę boków. Dzięki temu opanowałem (w miarę) jazdę poślizgiem co uratowało mnie w kilku sytuacjach w których mogłem skończyć w rowie/ na drzewie. Oczywiście zaraz zlecą się kapelusznicy co będą nam pociskać od debili ale chuj w nich.
5:55 - 2 baby stuknęły się, a trzecia komentuje i się z nich śmieje jakby obydwie były winne. Takiej incepcji to jeszcze kurwa nie widziałem.
czy tylko mi wydaje się, jakby większość tych kierowców jeździła na łysych oponach?
trzeba byc naprawde kaleką zeby wpasc w poslizg na prostej drodze, w dodatku pzrednionapedowym autem...
Ludzie w tym kraju ni chuja nie potrafią kontrować poślizgu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów