Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
DerFels 2017-01-08, 15:13 13
Co za tępa cipa w ostatnim filmiku...
Zgłoś
ire09 2017-01-08, 15:52
4:40 Kraków -Nowohucka i Klimeckiego, gdybym miał kamerę to dwa dzwony bym tam nagrał i kilka niebezpiecznych sytuacji. Nie wiem co tam jest nie tak na tym skręcie w lewo ale kierowcy tam głupieją, zwłaszcza ci z obcymi rejestracjami.
Zgłoś
kokos_123 2017-01-08, 15:55
ire09 napisał/a:

4:40 Kraków -Nowohucka i Klimeckiego, gdybym miał kamerę to dwa dzwony bym tam nagrał i kilka niebezpiecznych sytuacji. Nie wiem co tam jest nie tak na tym skręcie w lewo ale kierowcy tam głupieją, zwłaszcza ci z obcymi rejestracjami.

Zgłupiał to kierowca wciskając gaz będąc na łuku ( pewnie myślał że motocyklem jedzie )
Zgłoś
staj 2017-01-08, 16:20 4
Opony z tego Punto to wytrzymają jeszcze kilka sezonów.
Zgłoś
Stajan 2017-01-08, 16:34 1
matrix1993 napisał/a:

1:15 i 2:15 to nie jest ten sam debil młody mistrz kierownicy ?

A mało to Punciaków po kraju jeździ? Coś musiało wypełnić niszę po Maluchu oprócz Srajczento
Zgłoś
Rudinxon 2017-01-08, 17:22
Widać że sporo osób oszczędza na zimówkach.

matrix1993 napisał/a:

1:15 i 2:15 to nie jest ten sam debil młody mistrz kierownicy ?

Uchwyt się zgadza, telefon raczej też. W obu przypadkach LG, auta też się zgadzają
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2017-01-08, 17:47
Każda kolejna kompilacja utwierdza w przekonaniu, że nieświadomość (braku) pierwszeństwa i nadmierna prędkość, to powody 99% wypadków i kolizji. Kurwa mać, zrobić obowiązkowy egzamin teoretyczny co 5 lat i będzie spokój...
Zgłoś
dzorczKlunej 2017-01-08, 18:17
5:35 Ja rozumiem wymuszenie pierwszeństwa itp, ale gość z kamerką miał w chuj czasu na reakcję i mógł spierdolić nawet na pas do jazdy z przeciwka bo nic nie jechało. A tak ma wspaniałą pamiątkę, bitego złoma i lekko miesiąc bez auta (o ile jest co zbierać z samochodu po takim strzale). Krótko mówiąc trafił swój na swego.
Zgłoś
sebortor 2017-01-08, 18:18 1
4:30 a dzik sobie kurwa poszedł dalej
Zgłoś
SpeedyG 2017-01-08, 18:19 3
Kurwa troszkę śniegu spanie i już kurwa wysyp debili na drodze. Psie zaprzęgi ciągnące się na 20 aut bo jakiś debil z przodu boi się jeździć i jedzie prędkością 30 km/h. Następni debile jadący za nim, którzy boją się wyprzedzić. Ja pierdolę, jak ktoś się boi szybko i bezpiecznie jeździć to niech się przesiądzie kurwa na autobus lub pociąg.
Może dobrze, że ubezpieczenia podrożeją to chociaż część niedzielnych kierowców sprzeda swoje złomy.
Śmiejecie się z młodych w gulfach i astrach robiących bączki, czy ćwiczących sobie poślizg na zlodzonych parkingach, ale to najlepszy trening na jazdę zimą. Szkolenie odruchów w razie wpadnięcia w poślizg.
Zgłoś
dzorczKlunej 2017-01-08, 18:26
SpeedyG napisał/a:

Śmiejecie się z młodych w gulfach i astrach robiących bączki, czy ćwiczących sobie poślizg na zlodzonych parkingach, ale to najlepszy trening na jazdę zimą. Szkolenie odruchów w razie wpadnięcia w poślizg.

Kurwa, dokładnie. Żyję tylko dzięki temu że lubię sobie pojechać pod market i strzelić parę boków. Dzięki temu opanowałem (w miarę) jazdę poślizgiem co uratowało mnie w kilku sytuacjach w których mogłem skończyć w rowie/ na drzewie. Oczywiście zaraz zlecą się kapelusznicy co będą nam pociskać od debili ale chuj w nich.
Zgłoś
Greniu 2017-01-08, 19:18
5:55 - 2 baby stuknęły się, a trzecia komentuje i się z nich śmieje jakby obydwie były winne. Takiej incepcji to jeszcze kurwa nie widziałem.
Zgłoś
mam_kompa 2017-01-08, 22:05
czy tylko mi wydaje się, jakby większość tych kierowców jeździła na łysych oponach?
Zgłoś
xpl1337 2017-01-08, 23:47 2
trzeba byc naprawde kaleką zeby wpasc w poslizg na prostej drodze, w dodatku pzrednionapedowym autem...
Zgłoś
KingOfDarkness 2017-01-09, 19:39
Ludzie w tym kraju ni chuja nie potrafią kontrować poślizgu.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem