Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pierwszy jakis pojebany?
Kamera nagrywająca przejeżdżających na czerwonym świetle 6pkt i 500zł ja też bym po hamplach cisną...
pierwszy jakis pojebany?
Też tak pomyślałem, przecież powinien jechać dalej, ale wydaje mi się, że są tam kamery/fotoradary ustawione na czerwone światło. Zamulił, myślał, że zdąży wyhamować żeby mu nie jebnęło zdjęcia (i tak pewnie nie dał rady, bo przekroczył linie zatrzymania) i sie doigrał
Po czym poznać wieśniaka ? z prawego pasa będzie kurwa debil skręcał w lewo.... i całe rondo dookoła.....
Tam wszyscy jeżdżą jak trzeba z wyjątkiem wieśniaków którzy już 1km przed rondem warują jak psy na prawym pasie bo z lewego nie potrafią korzystać....
Owszem, tamten nie miał nawet kierunku, ale o to właśnie chodzi w bezpiecznym prowadzeniu pojazdu - uważasz, przewidujesz i wyprzedasz idiotyczne ruchy innych użytkowników drogi!
Reszta filmów w miarę normalna jak na tę serię, choć wyjątkowo dużo poślizgów na mokrym.
No ale jak żal wydać kilka stówek na opony lepsze niż chińskie, najtańsze gówno na oponeo to co się dziwić.
mam 15 letnią beemkę i ostatnio wyskoczył mi pies na ostrym zakręcie mając ok. 110km/h na blacie, heble do końca, czuć jak abs pracuje, auto stoi w miejscu przed pieskiem, nawet żadna opona nie zapiszczała.
Idź trollu dzieci w piaskownicy bajerować. Albo rozpędź się do 200 i celuj w drzewo, opony zapiszczą ze strachu nim depniesz hamulec
Sytuacja z 3:20 - rzeszów - rondo pobitno - wyjazd na przemyśl.
Po czym poznać wieśniaka ? z prawego pasa będzie kurwa debil skręcał w lewo.... i całe rondo dookoła.....
Tam wszyscy jeżdżą jak trzeba z wyjątkiem wieśniaków którzy już 1km przed rondem warują jak psy na prawym pasie bo z lewego nie potrafią korzystać....
Po czym poznać debila z prawkiem z czipsów? Uważa, że nie wolno prawym pasem jechać dookoła ronda. Powiedz jeszcze, że Yaris powinien dostać odszkodowanie.
Co jest do cholery, mam 15 letnią beemkę i ostatnio wyskoczył mi pies na ostrym zakręcie mając ok. 110km/h na blacie, heble do końca, czuć jak abs pracuje, auto stoi w miejscu przed pieskiem, nawet żadna opona nie zapiszczała. Swoją drogą polecam Dunlop bluresponse.
Spoko i tak cie tu zjebia za to ze masz bmke No ale taki stereotyp i nic sie nie poradzi chociaz sam mam e46 i walcze z takimi debilami to nieraz ciezko przegadac. A bmke ktora ma chociaz asc sprowokowac do zamiatania dupa to trzeba sie postarac. Swoja droga opony zajebiste, sam mialem i bylem mega zadowolony zwlaszcza na mokrym. Szkoda ze teraz sa tylko sportmaxy
"Art. 22. 1. Kierujący pojazdem może zmienić kierunek jazdy lub zajmowany pas ruchu tylko z zachowaniem szczególnej ostrożności.
2. Kierujący pojazdem jest obowiązany zbliżyć się:
1) do prawej krawędzi jezdni – jeżeli zamierza skręcić w prawo;
2) do środka jezdni lub na jezdni o ruchu jednokierunkowym do lewej jej krawędzi – jeżeli zamierza skręcić w lewo."
Oczywiście, że toyota się wpierdoliła i jej wina, ale nie można "ot tak" sobie jeździć w kółko prawym pasem. Jeśli skręcasz w lewo lub zawracasz, to tylko z lewego pasa.
Ciekawostką jest że sporo nagrań dowodzi że wyłudzają odszkodowania skurwysyny bo w przynajmniej 3 przypadkach mogli spokojnie wyhamować ale tego nie robią. Potem się nie dziwcie że OC rośnie z roku na rok.
Otóż nie, to po prostu niedojebanie mózgowe... i złe przyzwyczajenia.
Zawsze w sytuacji zagrożenia kolizją pierw się hamuje, a później myśli nad klaksonem.
A wiele osób robi pierw to drugie i później zdziwieni, że nie wyhamowali skoro 2 sek stracili na głupie trąbienie.
@up. Zwykła zmiana pasa ruchu. Yaris winny jak chuj. Mogę sobie jeździć po rondzie w kółko ile mi się zabździ. Obojętne ķtórym pasem. Nie ma tam żadnych znaków poziomych nakazującyh jazdy na wprost, w lewo lub w prawo.
dokładnie - jeżeli przed wjazdem na rondo nie było znaków poziomych z serii P-8, to na rondzie z prawego pasa można sobie jeździć non stop dookoła. A raczej nie było, bo mimo ich obecności przed wjazdem na rondo, powinny one być ponowione na samym rondzie (a nie są). Także wina Yarisa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów