Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Polskie efekty specjalne
pierdyl • 2015-04-04, 17:32
A dokładniej to moje... Jako, że pojawiają się tu czasem filmy z efektami specjalnymi zagranicznych firm postanowiłem się pochwalić i pokazać coś swojego. Wszystkie efekty robiłem sam, zupełnie niekomercyjnie na sprzęcie sprzed 7 lat... Ogólnie na tę chwilę mam o wiele więcej projektów ale z braku czasu jeszcze nie stworzyłem nowego showreela.

Zgłoś
Akar 2015-04-04, 18:27 1
Dobre, bo polskie! Aż serce rośnie kiedy można oglądać takie prace zdolnych rodaków. Oby tak dalej!
Zgłoś
m................l 2015-04-04, 18:29
naprawde fajnie to wyglada, takie bajery mozna na domowym sprzecie, motyla noga jaki program potrzebny zeby sie pobawic w cos podobnego?
Zgłoś
Mercury001 2015-04-04, 18:30 10
To mini-dzieło idealnie pokazuje jakie cholerne gówno wciskają nam obecnie w kinach polskie "wytwórnie" i jak hermetyczne jest to lobby. Mam nadzieję, że ktoś bardziej ogarnięty oraz mający możliwości i pieniądze zobaczy to, zobaczy potencjał drzemiący w twórcach i pomoże wam się rozwinąć tak, jak sami byście chcieli. Powodzenia, nie poddawajcie się !!!

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
dougals 2015-04-04, 18:43 5
7 lat... renderowania...
Zgłoś
dudu939 2015-04-04, 18:49
Wincyj samolotów!!!
Zgłoś
M................e 2015-04-04, 18:51
Kurwa
Miszcz fotoszopa
Zgłoś
Usatysfakcjonowany 2015-04-04, 18:59
Jakich programów używałeś? Ja kiedyś bawiłem się adobe after effect i wedlug mnie szlo dosc dobrze jak na moje lata wtedy - 16lat. Ale Ty to rozpierdalasz system.
Zgłoś
patryk119b 2015-04-04, 18:59
Naucz mnie, proszę
Zgłoś
ciamciara 2015-04-04, 19:02
Zajebiste! Ja nawet nie potrafie dobrze zdjecia w podstawowym programie obrobic a tu takie cos... Gdzie sie tego nauczyles?
Zgłoś
ejdzbikej 2015-04-04, 19:09
gosciu jestes prze chuj ! propsy
Zgłoś
Dzabson 2015-04-04, 19:13
Panie, Pan toś powinien w Pixarze nowego Shreka tworzyć. Gratulacje talentu, nie ukrywam że z nutką zazdrości
Zgłoś
azuz 2015-04-04, 19:14
darkwoolf90 napisał/a:

Trochę kasy, kilku takich jak Ty i w Polsce można by jakąś fajną pełnometrażówkę sci-fi jebnąć. Fajnie by było zobaczyć w naszych kinach coś polskiego, ale coś innego niż komedie, które na filmwebie z bólem wyciągają średnią 3. Dobrze, że za marzenia się nie płaci. Piwko za talent.

Polecam Białostocka firme Evermotion
Zgłoś
Mkbewe-zwany-Diabłem 2015-04-04, 19:16 2
A w polskiej kinematografii efekty gorsze niż w kiepskich
Zgłoś
kuba149 2015-04-04, 19:26
cycki dziewczyny albo nie uwierze
Zgłoś
dhr88 2015-04-04, 19:33 2
wygląda na to, że wiesz co robisz. A jeśli tak to na pewno znasz ludzi, którzy też są w temacie i zapewne też mają spore umiejętności. łatwo mi się mówi, ale weźcie się zgrajcie do kupy i stwórzcie jakiś wykurwisty projekt na skalę międzynarodową. Bagiński wybił się z "katedrą" to dlaczego Wy nie moglibyście czegoś równie dobrego zrobić? Piwko leci
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów