A dokładniej to moje... Jako, że pojawiają się tu czasem filmy z efektami specjalnymi zagranicznych firm postanowiłem się pochwalić i pokazać coś swojego. Wszystkie efekty robiłem sam, zupełnie niekomercyjnie na sprzęcie sprzed 7 lat... Ogólnie na tę chwilę mam o wiele więcej projektów ale z braku czasu jeszcze nie stworzyłem nowego showreela.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobre, bo polskie! Aż serce rośnie kiedy można oglądać takie prace zdolnych rodaków. Oby tak dalej!
naprawde fajnie to wyglada, takie bajery mozna na domowym sprzecie, motyla noga jaki program potrzebny zeby sie pobawic w cos podobnego?
To mini-dzieło idealnie pokazuje jakie cholerne gówno wciskają nam obecnie w kinach polskie "wytwórnie" i jak hermetyczne jest to lobby. Mam nadzieję, że ktoś bardziej ogarnięty oraz mający możliwości i pieniądze zobaczy to, zobaczy potencjał drzemiący w twórcach i pomoże wam się rozwinąć tak, jak sami byście chcieli. Powodzenia, nie poddawajcie się !!!
Kurwa
Miszcz fotoszopa
Miszcz fotoszopa
Jakich programów używałeś? Ja kiedyś bawiłem się adobe after effect i wedlug mnie szlo dosc dobrze jak na moje lata wtedy - 16lat. Ale Ty to rozpierdalasz system.
Naucz mnie, proszę
Zajebiste! Ja nawet nie potrafie dobrze zdjecia w podstawowym programie obrobic a tu takie cos... Gdzie sie tego nauczyles?
Panie, Pan toś powinien w Pixarze nowego Shreka tworzyć. Gratulacje talentu, nie ukrywam że z nutką zazdrości
darkwoolf90 napisał/a:
Trochę kasy, kilku takich jak Ty i w Polsce można by jakąś fajną pełnometrażówkę sci-fi jebnąć. Fajnie by było zobaczyć w naszych kinach coś polskiego, ale coś innego niż komedie, które na filmwebie z bólem wyciągają średnią 3. Dobrze, że za marzenia się nie płaci. Piwko za talent.
Polecam Białostocka firme Evermotion
A w polskiej kinematografii efekty gorsze niż w kiepskich
wygląda na to, że wiesz co robisz. A jeśli tak to na pewno znasz ludzi, którzy też są w temacie i zapewne też mają spore umiejętności. łatwo mi się mówi, ale weźcie się zgrajcie do kupy i stwórzcie jakiś wykurwisty projekt na skalę międzynarodową. Bagiński wybił się z "katedrą" to dlaczego Wy nie moglibyście czegoś równie dobrego zrobić? Piwko leci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów