18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Polskie kamery też pechowe
Robster • 2011-06-26, 21:10
Zdarzenie drogowe 2011-05-26 11:15 droga 45 Opole-Kluczbork.
Kierujący Citroenem Xara nie zachował ostrożności i rozpoczął manewr wyprzedzania nie upewniając się, czy ma wolną drogę. Został ukarany mandatem. Obyło się bez ofiar i bez poszkodowanych, poza stratami materialnymi (oba auta do kasacji - podobno, ale moim zdaniem opel jest jak nówka, a citroena i tak wyklepią ^^).

Plus fotki - pokazywarka.pl/combo/
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
V................n 2011-06-26, 23:14 3
@UP
Ty zafiry chyba niewidziałeś nigdy....

PS. SPRZEDAM! Opel Combo bezwypadkowy, pierwszy właściciel, stan igła.
Zgłoś
Legolaska 2011-06-26, 23:14 12
kudlaty1125 napisał/a:

plus że nikomu się nic nie stało

Ty chyba fora pomyliłeś
Zgłoś
Polejminatychmiast 2011-06-26, 23:17
co za debil....
Zgłoś
sosik 2011-06-26, 23:27
Ale wyjebista jakość
Zgłoś
oksi89 2011-06-26, 23:32
Ten rów to im obu dupy uratował w tej sytuacji.

Kiedyś wracając znad morza też widziałem auto, które musiało być zepchnięte do rowu. Niestety, nie wyhamowała go ziemia i trawa w nim, tylko betonowy "mostek"(czy jak to tam nazwać) od drogi dojazdowej do pola. Niefajny widok.
To tak odnośnie rowów

Z miesiąc temu miałem też taką sytuację, że wyprzedzałem a gość nie spojrzał w lusterko. Na szczęście nie wożę w aucie kamerki i pewnie dla tego miałem z lewej utwardzone pobocze a nie rów
Zgłoś
zimosheck 2011-06-26, 23:42
ani jednej "kurwy", napewno nie Polacy...
Zgłoś
Cynkiel 2011-06-26, 23:44
Najbardziej bym się zorał widząc że lecę na te brzozy
Zgłoś
@ndrew 2011-06-26, 23:55
Kiedyś mi tak gościu chciał odjebać ale silne hamowanie unikło sytuacji ukazanej w filmiku.
Zgłoś
solteck 2011-06-27, 0:05
jaki to rejestrator? tez se kupie
Zgłoś
Adasi 2011-06-27, 0:14 1
solteck napisał/a:

jaki to rejestrator? tez se kupie

DOD GS-600
Zgłoś
Polo1 2011-06-27, 1:22
Jebać takie kurwy jak ten z opla. Powinien zdawać sobie sprawę że jeżeli tir wlecze się to każdy będzie chciał go wyprzedzić a ten się wypierdala przed szereg. Nie neguje że z citroena popełnił błąd ale pewnie był zbyt przejęty wyprzedzaniem niż patrzeniem w lusterka.
Zgłoś
G................2 2011-06-27, 8:11 1
może głuchoniemi jechali że nie ma ani jednego kurwa?
Zgłoś
Zembowy Wruzek 2011-06-27, 11:38 1
Nienawidze tej trasy, jest dla mnie jakas bardzo pechowa - no i nie tylko dla mnie.
2 lata temu dwoch kierpownikow z mojej bylej firmy zginelo na tej drodze w wypadku,
a rok temu na wysokosci Jelowej (ta sama trasa), mielismy wypadek. Jechalismy z kierownikiem ktory tez niestety zginal. (ta sama firma)

Kto zna ten rejon wie dobrze co to za droga, jaki jest tam ruch. Bedac w delegacji w opolu codziennie jezdzilismy ta droga, wypadek co 2 dni? rekord to chyba 3 czy 4 wypadki na 40 km odcinku.
Zdjecia z dwoch wypadkow sa na necie (wlasciwie opole24) nie wrzucam ze wzgledu na szacunek do nich.
Zapomnialbym, w 2010 roku na tej trasie przy ktorejs wiosce najebany gosciu zasnal sobie na drodze
Tylko juz nie pamietam czy ciezarowka go przejechala czy osobowka.
Zgłoś
SkoQ 2011-06-27, 11:55 1
Mieszkam w Łoponiu, jak tylko dowiedziałem się że jest wypadek to przybiegłem na miejsce jako reporter sadola, niestety udało mi się uchwycić tylko moment wzbicia się w powietrze śmigłowca z jedyną osobą która została przy życiu, dwie osoby zgineły, to było typowe wyprzedzanie pod górkę, zdjęć nie robiłem bo nie było komu, kobieta już leżała w worku, a samochody rozjebane jak zwykle, i jeden i drugi miał silnik wkomponowany między sedzeniami. chcecie to wrzucę ten śmigłowiec, ale raczej nic szczególnego. następnym razem bardziej się postaram
Zgłoś
cesiek 2011-06-27, 12:28
Obaj siebie warci, jakby nacisnął hamulec zamiast klaksonu to nic by się nie stało. Czasami podobnych kretynów widać jak ktoś na trzeciego wyprzedza, do ostatniej chwili migają światłami ale nie zwolnią, a hamują dopiero na 20 metrów przed drugim samochodem przy 130km/h
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem