miałem wątpliwą przyjemność jazdy metrem w Berlinie i to co tam się wyrabia jest wręcz nie do opisania...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Profesor dostał gąga w tramwaju.
Hołota ciągnie tam gdzie socjal a tu nie ma hajsu nawet dla pracujących.
Na prawie każdej stacji metra jest posterunek, trzeba być głąbem żeby w metrze napadać. Sam nigdy nie widziałem niczego.
A Jarkowi należy się keg browara prosto w dupę.
Hołota ciągnie tam gdzie socjal a tu nie ma hajsu nawet dla pracujących.
Na prawie każdej stacji metra jest posterunek, trzeba być głąbem żeby w metrze napadać. Sam nigdy nie widziałem niczego.
A Jarkowi należy się keg browara prosto w dupę.
support3 napisał/a:
Naprawdę gardzę PISem ale za niewpuszczenie hołoty do Polski Jarek ma u mnie browara.
Szczerze? Nawet jakby wpuścili, to by szybko spierdolili
Równie dobrze możesz chwalić karakana że słońce świeci.
@UP UP W dupę to za całą resztę i robienie z Polski prywatnego folwarku. Niedługo będziemy mieli "króla jarosława" i brak wyborów demokratycznych. A nie daj Boże jak przyjdzie Ci się sądzić a zamiast sędziów będziesz mieć nieudaczników, kryminalistów i polityków czyli obecny PISowski skład sędziowski TK
@UP owszem ale jak by ich wyłapali na zachodzie to deportowali by ich do nas :/
@up chyba raczej nie...
Ale jeśli tak to będę machał chusteczką z pociągu
Ale jeśli tak to będę machał chusteczką z pociągu
support3 napisał/a:
I myślisz, że drugi raz by już nie spierdolili?
Pamiętacie dzisiejszy temat o metrze w Wawie? Oczywiście gadzinówka musiała dołożyć swoje. Cycki opadają,
nawet nie wiem jak to skomentować.
Może Fantastico coś wymyślisz?
nawet nie wiem jak to skomentować.
Może Fantastico coś wymyślisz?
Z tego co czytałem UE domaga się by Polska i Węgry przyjęły 160 tyś. imigrantów lub może opuścić UE.
Ja tam wolę opuścić unię niż martwić się codziennie czy komuś nie zachce się nauczyć jazdy ciężarówką w środku dnia w centrum
Ja tam wolę opuścić unię niż martwić się codziennie czy komuś nie zachce się nauczyć jazdy ciężarówką w środku dnia w centrum
ja pierdolę, pojechali kaczyńskiemu po rajtach tylko dlatego, że mamy czyste i bezpieczne metro. Kocham ten naród
kalijanek napisał/a:
ja pierdolę, pojechali kaczyńskiemu po rajtach tylko dlatego, że mamy czyste i bezpieczne metro. Kocham ten naród
Metro było czyste jeszcze za nim się dowiedziałem, że Kaczyński istnieje.
Jego egzystencja jest bezcelowa, powinien się zabić.
realign napisał/a:
Jego egzystencja jest bezcelowa
Jaka bezcelowa? Ma jeszcze cały kraj do okradzenia i rozpierdolenia
support3 napisał/a:
Naprawdę gardzę PISem ale za niewpuszczenie hołoty do Polski Jarek ma u mnie browara.
Tak się składa, że Metho znam dobrze i to co pokazują na tych zdjęciach to bujda. Zerknijcie od Kabat po Racławicką. To, że nie ma u nas w/w podejrzanych etnicznie... Wam się tylko zdaje, że ich nie ma. Ja widzę i wiem, że ktoś nasprowadzał, ale w papierach widnieje, że czysto.
Jestem Ekspertę, spędzam 170h miesięcznie pod ziemią.
@up
Bycie kanalarzem nie czyni z Ciebie eksperta od warszawskiego metra.
To czyni z Ciebie norka.
Bycie kanalarzem nie czyni z Ciebie eksperta od warszawskiego metra.
To czyni z Ciebie norka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów