📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem kurwa co to jest ale mam ochotę spuścić ostry wpierdol typkowi w tym filmie. I tak, uwierzcie dałbym mu radę z łatwością. Nawet moja karate mama dałaby mu radę
Jak tak będą wyglądać i bredzić wschodzące gwiazdy YT to ja zaraz wyrywam kabel od neta.
jedno jest pewne, wstawianie takiego cipusza gejusza na sadistica jest hardem
twarzyczka justina beibera, 'siema, co tam?' na starcie i już wiadomo, że kicha będzie straszna
fajnie, że szuka 'polskich' słów w piosenkach, ale zginiemy marnie, jak to ma być przyszłość narodu
Kobyle Caco, gówniarz pewnie się chowa za sałatę na pierwsze dźwięki śmierdź metalu i nie łyszał nigdy o czymś takim jak kaka demona
fajnie, że szuka 'polskich' słów w piosenkach, ale zginiemy marnie, jak to ma być przyszłość narodu
Kobyle Caco, gówniarz pewnie się chowa za sałatę na pierwsze dźwięki śmierdź metalu i nie łyszał nigdy o czymś takim jak kaka demona
kolejny skrzywdzony przez tatusia przychlast pokazuje swoje madrości w sieci...
debol, dzieki za linka :p
nie chcialem sie sam chwalic hah
a co do filmu to czy jego glos nie jest troszke pedalski?
nie chcialem sie sam chwalic hah
a co do filmu to czy jego glos nie jest troszke pedalski?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów