Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pis ich dymał 8 lat, od 2 lat pis pozwalał na wjazd zywnosci z ukrainy i gdzie wtedy te tępe kurwy były ?? Pojawił sie nowy rzad a Ci z pretensjami ? to co kurwa dopiero miesiac temu sie zorientowali że im sie kiepsko powodzi ?
Dobre podsumowanie:
Rolnicy zakochali sie w pisie, ten zrobił im dziecko a teraz od tuska chcą alimentów
Chciałem przypomniec że zielony ład rolnikom wprowadzają teraz wiec szala sie przelała, możesz iść dalej rudemu lizać rowa
Tak sprawdzam tutaj komentujących i w sumie 90% co ciśnie po rolnikach i wmawia agresje pretomestujących to same nowe konta. Po wygranych debili widze że teraz kasa idzie w trolowaniebpo internecie. Portal nabrał mocy to i tu przyszły oplacane zjeby.
Chciałem przypomniec że zielony ład rolnikom wprowadzają teraz wiec szala sie przelała, możesz iść dalej rudemu lizać rowa
Tak sprawdzam tutaj komentujących i w sumie 90% co ciśnie po rolnikach i wmawia agresje pretomestujących to same nowe konta. Po wygranych debili widze że teraz kasa idzie w trolowaniebpo internecie. Portal nabrał mocy to i tu przyszły oplacane zjeby.
Polski chłop jest głupi jak but, choć są wyjątki. Byłem w wielu gospodarstwach rolnych, znam tysiące rolników i tylko nieliczni przejawiają rozum. Reszta to zwykłe ćwoki, które polecą na najtańszym gównie do oprysków, byleby zarobić. Od kilku lat dziwią się, że skupy wysyłają próbki do oceny zawartości glifosatu, a te głupi chujki prowadzą tzw ekologię na... glifosacie. Mógłbym wymieniać w nieskończoność przykłady, bo po ponad 20 latach pracy z rolnikami mam dość sporą wiedzę.
Wracając do meritum pałowania na proteście chłopków - jeżeli ktoś twierdzi, że to policja Tuska sprowokowała zadymę to jest po prostu głupim bezmózgiem. Właśnie teraz Tuskowi zależy za spokoju w państwie, jednak pisowskie złodzieje wszędzie podłożyły miny. I jedna z tych min jest polski rolnik "zaniepokojony zielonym ładem i sprowadzaniem zboża z Ukrainy". Gdzie do tej pory był polski rolnik to niech piśdzielce odpowiedzą, ewentualnie wioskowy ksiądz
Policjanty użyły gazu bo rzucano w nich kostką brukową? KOMUNA! TUSK IM KAZAŁ ! JEBAĆ ! KTO POSŁAŁ UZBROJONO POLICJE DO LEGALNEJ DEMONSTRACJI przecież za pisiorstwa straż miejska dawała buziaczki za rzucanie kamieniami. Brawo spierdoleńcy
Kostką brukową w policjantów rzucali policjanci w cywilu. Następnie przepuścili ich na tyły i tam sobie kurwy przycupnęły, ale ktoś zrobił tym śmieciom zdjęcie.
Kostką brukową w policjantów rzucali policjanci w cywilu. Następnie przepuścili ich na tyły i tam sobie kurwy przycupnęły, ale ktoś zrobił tym śmieciom zdjęcie.
Dowody na poziomie przedszkola
Dowody na poziomie przedszkola
Racja, duch kijowa i wyspa węży to było coś.
Są jeszcze fotki jak ci co prowokowali zamieszki, wsiadają do policyjnych aut, ale to pewnie też fotomontaż
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów