Dla was rodacy
Pierwszy Hymn Dziadek na rumaku to śpiewał Ten marsz znasz z podstawówki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wojskowe Tradycje skończyły się niestety po II Wojnie Światowej.
Ale ciary przeszły piwo leci. Ave Polska!
Ale ciary przeszły piwo leci. Ave Polska!
Kurwa mać, wrzucający reprezentuje dwie najbardziej pojebane cechy tego kraju:
- pseudo-patriotyzm (sadistic to nie miejsce na takie materiały, widać, że piwa łowisz)
- głupota
...
W sumie jest to dość sadystyczne, jak tak się głębiej zastanowić.
- pseudo-patriotyzm (sadistic to nie miejsce na takie materiały, widać, że piwa łowisz)
- głupota
...
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
thoms0n napisał/a:
Kurwa mać, wrzucający reprezentuje dwie najbardziej pojebane cechy tego kraju:
- głupota
...
Na tej stronie jest w sumie wszystko. Jesli moze byc tutaj filmik na ktorym babka wali kolesiowi konia i dostaje 1000 piw to moze byc i to. Sa tu filmiki smieszne, drastyczne to dlaczego ma nie byc czegos powaznego.
Wszystko fajnie, ale dziwne miejsce na jaranie się takimi rzeczami. Wchodzę na ten serwis, żeby móc obejrzeć różne głupoty, albo dowiedzieć się czegoś niecodziennego. A nie, żeby płakać za dziadami moimi co krew przelali. Niedługo Jezusa wrzucicie, co za mnie życie oddał. Chociaż nie, teraz w modzie jest ateizm.
@up
jest jezus, jest i ateizm:
i cały czas pamiętaj! że jezus był, jest i będzie żydem! jako polak patriota, katolik należy go nienawidzić - to jest nasza katolicka polska tradycja.
jest jezus, jest i ateizm:
i cały czas pamiętaj! że jezus był, jest i będzie żydem! jako polak patriota, katolik należy go nienawidzić - to jest nasza katolicka polska tradycja.
Jestem uczniem liceum , i zawsze jak się z kolegami napierdolimy to śpiewamy tego typu piosenki
piękny kraj , a co kraj to obyczaj , została jeszcze grupka osób które praktykują tego typu piosenki i znają je na pamięć i są urodzeni po roku 90
piękny kraj , a co kraj to obyczaj , została jeszcze grupka osób które praktykują tego typu piosenki i znają je na pamięć i są urodzeni po roku 90
Cytat:
masz ode mnie browara, już dawno zamierzałem się z wrzuceniem kilku tego typu filmów co jak co ale Polska to Polska, piękny kraj ze wspaniałą honorową, wojskową tradycją ! " Naród wspaniały, tylko ludzie k***y"
" Naród wspaniały, tylko ludzie k***y"
AAAAAAaaaa to dlatego to jest na sadolu
Wszyscy ckliwi aż do wyrzygania.
@kurwa romantyk
mam nadzieję że zdechniesz zapierdalany w dupsko przez żyda a w pysk przez cygana
mam nadzieję że zdechniesz zapierdalany w dupsko przez żyda a w pysk przez cygana
Zjebany ten kraj a wy sie jaracie jakimiś zjebanymi filmikami i hymnami...Na chuj odzyskiwaliśmy niepodległość, teraz byśmy jeździli nowiutkimi Mercami czy innymi BMW po zajebistych drogach.
Jebać ten kraj, wielcy sadisticowi 15 letni patrioci hejt czas zacząć!
soban2100 napisał/a:
o i niemcy sa na SadoluZjebany ten kraj a wy sie jaracie jakimiś zjebanymi filmikami i hymnami...Na chuj odzyskiwaliśmy niepodległość, teraz byśmy jeździli nowiutkimi Mercami czy innymi BMW po zajebistych drogach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów