18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
🔥 Warszawskie skakanie - teraz popularne
Pomiar inteligencji
siuno • 2013-08-14, 10:02
Każdy kto stara się o prace w służbach mundurowych spotyka się z psychotestami (o ile przejdzie podstawową selekcje). Tablice Revana są jedną z opcji na jaką można trafić. Trochę teorii.
Test matryc Ravena (test matryc progresywnych) – służy do pomiaru poziomu inteligencji ogólnej. Dzięki temu testowi uzyskuje się informacje o wartości u danej osoby tzw. czynnika g, ogólnego czynnika inteligencji.

Test matryc Ravena w wersji standardowej składa się z 5 skal A, B, C, D, E, w każdej skali znajduje się zwykle po 12 zadań, które polegają na tym, że badana osoba musi wychwycić relacje między elementami wzoru (matrycy) i wskazać brakujący element wzoru z podanych poniżej matrycy. Poziom trudności zadań jest najmniejszy w skali A i w każdej następnej skali wzrasta, tak że ostania skala jest najtrudniejsza. Test ten diagnozuje tzw. inteligencję niewerbalną niezależną od doświadczenia osoby badanej, jej wykształcenia, pochodzenia itp. Sprawdza on zdolności jednostki do indukcji logicznej, zauważania zasady ciągłości wzorów (skala A) dostrzegania analogii pomiędzy parami figur (skala B), progresywnych zmian wzorów (skala C), przestawiania figur (skala D), rozkładania figur na elementy (skala E).

Skala:

Ranga I (>95) – Inteligencja bardzo wysoka
Ranga II (>75<95) – Inteligencja ponadprzeciętna
Ranga III (>25<75) – Inteligencja przeciętna
Ranga IV (>5<25) – Inteligencja poniżej przeciętnej
Ranga V (<5) – Inteligencja bardzo niska
A teraz sedno sprawy, link pod którym można sprawdzić swoją inteligencje. sp14.pl/pliki/rozne/raven/raven.htm
Już słyszę te bluzgi części użytkowników, że to ch*ja prawda i nie są idiotami
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kantinflas 2013-08-14, 13:30
No, no, nie wiedzialem ze w tak inteligentnym gronie ludzi sie obracam, az sam sobie pogratuluje.
Zgłoś
Serek810 2013-08-14, 13:33
@boolie8830
Nie ma się czym chwalić i tak używasz Internet Explorera
Zgłoś
Baqunia 2013-08-14, 13:34
Pff, nawet 20 minut na to nie poświęciłam ;P
Zgłoś
Hillsenn 2013-08-14, 13:36
90% za pierwszym razem
Zgłoś
zypon 2013-08-14, 13:37
Lololoney napisał/a:

W ostatnim miało być 5...

Edit:
Ooo look up...

dobra dobra wiem że masz dobrze, ale dlaczego w osatatnim ma byc 5 odp ?
Zgłoś
FryzjerZG 2013-08-14, 13:38
niedawno sie o tym gownianym tescie wypowiadalem, ja kazdorazowo robie 100 %. Wystarczy rozkminić klucz jaki stosuje autor, i leciesz pokolei. Ktos kto nie jest w stanie tgo zrobic, niech wie, ze jest kompletnym idiota...

Cytat:

Heh rozwiązałem. Pierwsze 10 pytań odpowiedziałem reszta chybił trafił. Wynik ?? 55%... Co doskonale tłumaczy że takie testy na inteligencje to debilizm. Kiedyś z nudów rozwiązałem test na IQ. Zaznaczałem losowe odpowiedzi. Wynik 120 ...

na chuja sciemniasz ? masz tam kolo 16 procent szans ze trafisz, a wyskakujesz ze cigle wychodza CI wysokie wyniki. Sam fakt ze taka zalgana statystyke przywolujesz swiadczy o tym, ze jestes za tępy zeby rozwiazywac lamiglowki, skoro nawet nie umiesz wcisnac prostego klamstewka. Kurwa mac, co pokolenie to glupsze, niedlugo na studiach beda wprowadzali ulamki.
Zgłoś
Natej 2013-08-14, 13:39 1
95%, tak naprawdę to test dla idiotów, tylko kilka ostatnich matryc może sprawiać problem.
Zgłoś
zypon 2013-08-14, 13:39
@up
spoko ale dlaczego w ostatnim odp 5 ?
Zgłoś
specodhec341 2013-08-14, 13:41
100%, chociaż na samym początku miałem 96,66. Potem zauważyłem, że wychrzaniłem się w 19 i 39 (odpowiednio: 6 zamiast 5 i 2 zamiast 3), prawdopodobnie pomyliłem klaiwsze, bo robiłem na szybko

Zgłoś
wolfik990 2013-08-14, 13:41 6

Amatorzy kurwa
Zgłoś
s................9 2013-08-14, 13:43 1
@Zypon

W ostatnim 5 bo w pierwszym rzedzie sa 3 cyple wypukle i 4 wklesle wiec jest jeden wklesly wiecej. W drugim masz 2 wypukle i jeden wklesly a wiec 3 wiecej wypuklych, a w ostatnim 5 wypuklych i 3 wklesle wiec dwa wiecej wypuklych.

100 % to chyba na pocieszenie ze jeszcze cyckow nie macalem. Los jest jednak sprawiedliwy.
Zgłoś
oldsoul166 2013-08-14, 13:45
Przechodziłem takie badania w pracowni wojskowej. Ktoś już wyżej napisał, to nie jest test na 80,90 czy 100 procent. Takie wyniki osiąga tutaj każdy w miarę normalny człowiek i nie ma się czym chwalić. Celem badań jest wyszukanie wśród zainteresowanych ludzi wyjątkowo ograniczonych. Jeśli ktoś ma bardzo mało pkt to po prostu jest odsiewany jako imbecyl zagrażający życiu innych.
Zgłoś
mare30ks 2013-08-14, 13:45
cos proste te testy, i naprawde ludzie tego nie przechodza?
Zgłoś
konował 2013-08-14, 13:45

Bujać to my Naprawdę ciężko jest z edytować końcowy wynik. Jeszcze nigdy nie spotkałem się z internetowym testem na IQ w którym użytkownicy nie mieli by średniej 95% poprawnych odpowiedzi. Ach ten internet
Zgłoś
Baqunia 2013-08-14, 13:46 2
zypon napisał/a:

@up
spoko ale dlaczego w ostatnim odp 5 ?

Bo pętelki na zewnątrz kółka to liczby dodatnie a wewnątrz to ujemne (albo odwrotnie). Dodajesz liczby z 3go rzędu i otrzymujesz wynik.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem